Nová sprostá komedie Netflixu rozhodně nebude pro děti. Děj láká na spojení Projektu X a Prciček

Eva Pospíchalová
Foto: Netflix

Celovečerní film Incoming, který se na Netflixu objeví již toto léto, uvede příběh mladé čtveřice, která poprvé míří na pořádnou středoškolskou párty. A tyto akce jsou samozřejmě plné alkoholu, bláznivých kousků, drog a vulgarit. Jaké tedy bude jejich „poprvé“?

Netflix se chystá na uvedení filmu Incoming, který byl poprvé oznámen v červenci 2022, a je propagován jako středoškolská komedie o čtyřech prvácích na cestě na svou vůbec první párty. Tato velká zkušenost bude bude vypadat asi jako mix teenagerského filmu Projekt X nebo kultovní Prci Prci Prcičky, tedy zábava na honosné house party, které snad umí jenom v Americe.

Již nyní se snímek pyšní hodnocením R pro zobrazení užití drog, pití alkoholu, sexuální obsah, vulgární výrazy a násilí (na filmy s tímto ratingem smí oficiálně mládež do kina jen v doprovodu dospělé osoby).

Na jednu stranu nám tedy může být jasné, co očekávat, nicméně film nás třeba překvapí vychýlením od stereotypní „chlastačky“ nevyspělých studentíků. Celovečerní film přivedli na svět bratři Dave a John Cherninovi, kteří působí jako scenáristé a režiséři. Duo spolu nebude pracovat poprvé – z jejich pera je již dostupný úspěšný komediální seriál Teta Mick (The Mick). Na Kinoboxu má seriál Teta Mick hodnocení 72 %.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: NEOHRABANÁ ŠPRTKA SKOČÍ PO HLAVĚ DO SVĚTA MODELINGU: NETFLIX PŘIPRAVUJE NOVÝ SERIÁL PRO MLADÉ NATOČENÝ PODLE ÚSPĚŠNÉ KNIŽNÍ SÉRIE

Hlavní čtveřici si zahrají mladíčci Mason Thames, Bardia Seiri, Raymond Reed a Raphael Alejandro. Je již také oznámeno, že v hlavních rolích dále uvidíme jména jako Sammi-Jack Martincak, která si zahraje Nicole, Anissa Borrego jako Ester, Gattlin Griffirt jako Oholená hlava, Raphael Alejandro jako Connor, Imogen Tear jako Trapná druhačka. Ve filmu se také objeví Haylee Baldwin, Thomas Barbusca, Loren Gray, Bobby Cannavale, Kaitlin Olson, Scott MacArthur, Isabella Ferreira a Ali Gallo. Natáčelo se v Los Angeles v létě roku 2022.

Film Incoming by měl na Netflix dorazit 23. srpna tohoto roku.

Zdroje: What’s on Netflix, About Netflix, Kinobox

Hodnocení na Kinoboxu: 72 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.