Dobrodružné sci-fi podle úspěšné knihy českého autora má první ultra emotivní trailer. Adam Sandler se představuje jako Kosmonaut z Čech

Foto: Netflix

Astronaut si uvědomí, že manželství, které opustil, na něj po návratu na Zemi možná nečeká. Zoufale se snaží napravit vztahy se svou ženou, a tak mu pomůže tajemný prastarý tvor, kterého najde ukrytého v útrobách své lodi. Film Kosmonaut z Čech (Spaceman) má konečně plný trailer.

Po šesti měsících osamělé výzkumné mise na okraji Sluneční soustavy si astronaut Jakub (Adam Sandler) uvědomí, že manželství, které opustil, na něj po návratu na Zemi možná nečeká. Zoufale se snaží napravit vztahy se svou ženou Lenkou (Carey Mulligan), a tak mu pomůže tajemný tvor z počátku věků, kterého najde ukrytého v útrobách své lodi. Hanuš (s hlasem Paula Dana) se společně s Jakubem snaží přijít na to, co se pokazilo, než bude pozdě.

Kosmonaut z Čech
Foto: Netflix

Dobrodružné sci-fi drama na motivy románu Kosmonaut z Čech od Jaroslava Kalfaře, který se natáčel i v Česku, měl být původně natočen už dříve a premiéru měl mít během roku 2021. Vše se ale díky pandemii a následné hollywoodské stávce herců a scenáristů neustále odsouvalo.

Po krátké upoutávce, kterou jsme vám představili nedávno, je nyní konečně venku i plnohodnotný trailer, ve kterém se Adam Sandler vznáší ve vesmírné lodi, opuštěný, sám… Až se mu zjeví podivné stvoření v podobě obřího pavouka, Hanuš. „Tvá osamělost mě zaujala,“ říká mu tajemným hlasem a dodává, že by mu rád pomohl v jeho emocionálním rozrušení.

Ve filmu režírovaném Johanem Renckem, který natočil například seriál Černobyl, hrají kromě Adama Sandlera také Kunal Nayyar, Lena Olin a Isabella Rossellini.

Kalfař napsal román Kosmonaut z Čech původně v angličtině a poprvé byl vydán v USA v roce 2017, kde sklidil úspěch. V Česku vyšla kniha o něco později ve stejný rok a i zde sklidila pozitivní ohlasy.

Kosmonaut z Čech na Netflix dorazí 1. března 2024.

Kosmonaut z Čech
Foto: Netflix

Zdroj: Netflix, Trailer

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.