Jennifer Lopez zapózovala ve spodním prádle a popřála všem fanouškům pěkný týden. Ti se mohou těšit na dvě její filmové novinky

Foto: Netflix

Jennifer Lopez na svém Instagramu popřála fanouškům šťastné pondělí i zbytek týdne a zároveň se podělila o pár snímků, na kterých pózuje elegantním modrém spodním prádle. I přes to, že nedávno oslavila 54. narozeniny, její tělo vypadá stále dokonale. Mimo to Jennifer aktuálně pracuje na novém filmu pro Netflix.

Zpěvačka a herečka, která 24. července oslavila 54. narozeniny, v nejnovější sadě snímků na svém Instagramu předvedla své dokonalé křivky v elegantním modrém spodním prádle. K fotkám napsala: „Šťastné pondělí. Krásný týden všem!“ Na některých se usmívá, zatímco na dalších se neostýchá nasadit pořádně „sexy“ výraz.

Hvězda akčního filmu Matka, který měl 12. května premiéru na Netflixu, ukazuje, že je stále ve skvělé formě a i v 54 letech má naprosto perfektní figuru, kterou jí mohou mnohé mladší kolegyně závidět.

ČTĚTE TAKÉ: Jennifer Lopez ohromila v odvážných šatech bez spodního prádla na premiéře svého dokumentu

Připravované filmy s Jennifer Lopez

Kromě užívání si rodinného života s hercem Ben Affleckem a jejich dětmi se JLo dále věnuje hudbě i herectví. Na příští rok jsou na seznamu dva její nové snímky The Godmother a Atlas. První jmenovaný se zaměřuje na život Griseldy Blanco, notoricky známé narkobaronky zvané Kmotra kokainu, která v 70. a 80. letech způsobila revoluci v obchodování s drogami ve Spojených státech a stala se nejmocnějším členem kartelu všech dob. Griseldu si už mimochodem v roce 2017 zahrála i Catherine Zeta-Jones. Šlo o film Cocaine Godmother.

Chystaný sci-fi thriller Atlas od režiséra Brada Peytona pro změnu odhaluje příběh ženy, která se musí postavit vojákovi umělé inteligence, jež věří, že klíčem k ukončení války je ukončit lidstvo. JLo se tentokrát bude muset postavit proti AI, aby zachránila svět. Film by měl v roce 2024 dorazit na Netflix.

ČTĚTE TAKÉ: Catherine Zeta-Jones na hřbitově pózovala ve svůdných šatech ve stylu spodního prádla jako Morticia Addams

Zdroje: ČSFD, IG/JLo, GraziaMagazine

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.