Hvězda erotického snímku 365 dní Michele Morrone láká na čtvrtý díl

Foto: Netflix/Karolina Grabowska

Jeden z nejvíce erotickou nabitých filmů je rozhodně 365 dní (365 Days). Poté, co Netflix vydal další dvě části, měl být už konec. Ovšem spousta fanoušků této trilogie se domáhala pokračování. Bude čtvrtý díl 365 dní?

Zdá se, že fanoušci nejsou jediní, kdo doufá ve čtvrtý díl franšízy 365 dní, hlavní mužská postava Michele Morrone vypadá docela nadšeně z vyhlídky na návrat do filmu jako Massimo Torricelli.

Na Instagramu řed časem vydal tajemný příspěvek, který, jak se zdá, napovídá, že zde možnost čtvrtého dílu rozhodně je.  A co je nejdůležitější, on má zájem si svou roli v projektu zopakovat. „Konec něčeho je vždycky trochu smutný… ale… kdo ví…,“ napsal.

Fanoušci na Instagramu okamžitě pod příspěvkem začali reagovat. „Potřebujeme 4. díl. Nemůžeme to nechat jen tak!!!“ komentoval jeden s odkazem na otevřený konec třetího dílu, který se odklonil od knih. „Je docela zřejmé, že bude čtvrtý film,” dodává další Micheleův sledující.

Foto: Karolina Grabowska / Netflix

Ačkoliv v tuto chvíli Netflix neoznámil plány na čtvrtý film, co není, může být. Šance totiž vypadají slibně. Dokonce i autorka, která stojí za knihami, kterými je série filmů inspirována, vyjádřila zájem o další pokračování franšízy. Blanka Lipinska už má prý dokonce představu, kam příběh posouvat dál.

Pro Today řekla, že se chystá znovu navštívit příběh vyprávěný v prvních třech knihách, tentokrát z pohledu Massima. Je však možné, že přehodnocení Massimova příběhu se může rozvinout ve čtvrtém filmu, aniž by fanoušci museli čekat na vydání knihy. A nebylo by to poprvé. Dokonce i film Stánek s polibky 3 (The Kissing Booth 3) byl vydán před poslední knihou ze série, na které byly filmy založeny.

Vzhledem k tomu, jak velký úspěch měly filmy z pohledu globální sledovanosti a jaký je o pokračování zájem z pohledu diváků i zúčastněných, bylo by překvapující, kdyby Netflix neobjednal čtvrtý film.

Zdroje: Netflix Life, Instagram/Michele Morrone, Today

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.