Pokračování jednoho z nejikoničtějších hororů současnosti je na Netflixu. Vřískot 6 je podle herců ještě surovější než pětka

Eva Pospíchalová
Foto: Paramount

Vřískot, neboli Scream, nás děsí již od devadesátých let. Jak se však bude v nejnovějším dílu Vřískot 6 (Scream VI) opět bát například Jenna Ortega? To se můžete dozvědět již brzy na Netflixu, a to již tři měsíce od uvedení v kinech!

Od prvního filmu Vřískot uběhlo více než dvacet let, nicméně je zřejmé, že horor s maskovaným zabijákem v hlavní roli baví celé generace dodnes.

Maskovaný záporák Vřískot (Ghostface) se z fiktivního města Woodsboro stěhuje do New Yorku, aby si opět vzal na mušku nevinné teenagery. Vřískot je tentokrát vyzbrojen svou známou bílou maskou, která je však po letech poněkud zašlá, ostrým nožem, ale i nemilosrdnou brokovnicí, kterou se nebojí použít. Jak můžeme vidět v upoutávce – New York, new rules!

Film je podle herců ještě surovější a drsnější, než předchozí díl z minulého roku. Pokračuje v dosavadním příběhu, kde opět představí hlavní protagonistky Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Hayden Panettiere a Courteney Cox. Oblíbená Neve Campbell se tentokrát ve filmu bohužel neukázala, jelikož jí byla nabídnuta velmi nízká částka za účinkování.

Sestry Samantha a Tara společně s dvojčaty Mindy a Chadem se stěhují do New Yorku, aby zapomněli na tragické události. Krvavým vraždám však neuniknou a Sam se také nedaří, jelikož se na internetu říká, že je ona vražedkyně (z posledního filmu). Do toho se opět setkávají s tajemným vrahem s maskou Vřískota – Ghostface, který je ještě krvelačnější a brutálnější než kdy předtím.

Svoji otrlost si budete moct otestovat již v sobotu 8. července! Třeba se také dozvíme, jestli bude i tentokrát platit, že „kretén v masce nikdy nevyhraje!”.

Zdroj: Netflix, Paramount Pictures, People

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.