Nina Dobrev si na premiéru filmu Tchán s tchyní jsou psanci oblékla neforemné šaty jako disco koule za 194 tisíc

Foto: Tommaso Boddi/Getty Images for Netflix

Hvězda seriálu Upíří deníky Nina Dobrev si zahraje v nové komedii Netflixu Tchán s tchyní jsou psanci (The Out-Laws), kde budou jejími rodiči Pierce Brosnan a Ellen Barkin. Na premiéru filmu dorazila po boku svého přítele, trojnásobného zlatého olympijského medailisty Shauna Whitea.

Čtyřiatřicetiletá rodačka z Bulharska na akci oblékla stříbrné flitrové krátké šaty Juniper s oversize horní částí a rukávy, které pocházejí z kolekce jaro-léto 2023. V přepočtu se dají pořídit za 194 tisíc korun. Vybrala je její stylistka Kate Young. K outfitu pak Nina obula klasické černé lodičky. Bylo to také poprvé, co se na veřejnosti objevila s nově střiženou ofinou.

TAKÉ JSME PSALI: Met Gala 2023: Jenna Ortega svými šaty vzdala hold Wednesday, Jennifer Lopez zase odhalila hruď

V akční komedii Tchán s tchyní jsou psanci, která na Netflix dorazí už 6. července, se bude chtít upjatý bankovní manažer Owen Browning (Adam DeVine) oženit se svou životní láskou Parker (Nina Dobrev).

Během týdne, kdy se připravují na svatbu, přepadnou banku, ve které pracují nechvalně proslulí psanci Ghost Bandits. Owen bohužel tuší, že jde o jeho budoucího tchána (Pierce Brosnan) a tchyni (Ellen Barkin), kteří zrovna přijeli do města.

„Přijeli jsme do města, protože se naše dcera vdává. Toho mladého muže v žádném případě nepřijmu. Není hoden srdce mé dcery. Dám mu pořádně zabrat, když se ji snaží dvořit,” říká o roli bývalý představitel agenta 007 Pierce Brisnan.

Více si o filmu můžete přečíst v předchozím článku.

Zdroje: DailyMail, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.