Zamilovala se do mladšího muže, který má za matku příšernou megeru. Na Netflix míří romantická komedie Dokonalý objev

Eva Lenská
Foto: Alyssa Longchamp/Netflix

Romantiky není nikdy dost a Netflix to samozřejmě dobře ví. Proto ženám servíruje dostatek romantických komedií, které jim pomohou na chvíli zapomenout na to, že jejich manžel všude trousí špinavé ponožky a nedává dolů záchodové prkýnko. Tohle totiž sexy hrdinové z filmů nedělají. A my rády sníme o dokonalé lásce, že dámy? A právě proto má pro nás Netflix novou romanci s názvem Dokonalý objev (The Perfect Find).

Po nepříjemném rozchodu a vyhazovu z práce se Jenna (Gabrielle Union) vrací do New Yorku, aby opět oživila svou kariéru v módním průmyslu. S vědomím, že má jen jednu šanci na to, aby znovu získala dobrou pověst, spolkne svou hrdost a začne pracovat pro bezohlednou magnátku Darcy (Gina Torres).

ČTĚTE TAKÉ: Jeden z nejoblíbenějších romantických seriálů Netflixu se dočká pokračování. Tvůrci prozradili, jaká je budoucnost Virgin River

Její pokus o návrat se však zkomplikuje, když se zamiluje do svého okouzlujícího a mnohem mladšího kolegy Erica (Keith Powers), který je shodou okolností Darcyin syn. Poté, co vsadila na svou kariéru všechno, se musí rozhodnout, zda stojí za to kvůli tajnému románku riskovat možnou výpověď. Navíc musí zjistit, zda by mohl mít vztah s Ericem budoucnost i navzdory jejich věkovému rozdílu.

Americký romantický snímek o délce 99 minut natočila režisérka Numa Perrier podle scénáře Leigh Davenport. Na Netflixu bude dostupný 23. června. I s českým dabingem.

Zdroj: Netflix, ČSFD, IMDb, What’s on Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.