Zbaví dva zamilované pochybností cesta k moři? Young adult romance Láska přes okno se konečně dočkala pokračování

Eva Lenská
Foto: Netflix

Španělský romantický young adult snímek Láska přes okno se dočkal pokračování! Dvojka dostala název Láska přes okno: Dálka (Through My Window: Across the Sea) a již v červnu přikluše na Netflix. Tentokrát se s Raquel a Aresem vydáme na moře.

Když jsme naposledy viděli Arese (Julio Peña), jak leze do postele Raquel (Clara Galle), byli jsme zvědaví, jak dopadne další kapitola této někdy šokující, ale vždy žhavé romance pro mladé. Podaří se milencům udržet plamen vášně při životě, zatímco Ares odjel studovat do Stockholmu? A dělá Raquel něco víc pro ochranu svých hesel a dat před dalšími hackery? Nejen na tyto otázky dostaneme ve dvojce odpověď.

ČTĚTE TAKÉ: Seriál Královna Šarlota se natáčel na nádherných místech. Tvůrci vybrali samé pozoruhodné britské památky

Hlavní hrdinové v pokračování vcelku úspěšného snímku zjišťují, že vztah na dálku je náročnější, než si mysleli, zvlášť když se do něj zapletou i noví lidé. Přijme někdy Aresova snobská rodina Raquel za svou? Změní se něco, když zamilovaným jako kulisa k novým dobrodružstvím poslouží léto, moře a úchvatná krajina katalánského pobřeží? Musí přece lidem, kteří zpochybňují jejich nezlomné pouto dokázat, že jejich láska má na to, aby zůstala stálá. A rovněž se musí zbavit svých vlastních pochybností.

Také pokračování Lásky přes okno je natočeno podle knih venezuelské autorky Ariany Godoy. Opět se do něj pustil režisér Marçal Forés, nicméně scénář tentokrát napsal scénárista Eduard Sola. Kromě výše uvedených herců si ve filmu zahrají i Andrea Chaparro, Ivan Lapadula a Carla Tous.

Romance pro mladé Láska přes okno: Dálka bude na Netflixu dostupná 23. června. I s českým dabingem.

Zdroj: Netflix, Tudum

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.