John Wick v sukni: Na Netflix míří nový polský thriller plný vražd a násilí, který je totální kopírkou očekávané novinky

Eva Lenská
Foto: Netflix

Coby akční matka drsňačka nebude na Netflixu řádit jen Jennifer Lopez ve filmu Matka, ale také polská herečka Agnieszką Grochowską v thrilleru Matka roku (Dzień Matki). Uvidíme, zda jsou Poláci schopni stvořit akční hrdinku podobnou zabijákovi Johnu Wickovi.

Nina (Agnieszką Grochowską), bývalá speciální agentka NATO žijící v utajení, musí využít všech svých vražedných schopností, aby zachránila svého syna, kterého unesli nelítostní gangsteři. Nalezení Makse je pro ni dvojnásobnou šancí. Šancí znovu pocítit příval adrenalinu a šancí přijmout zpátky do svého života syna, kterého musela před lety opustit.

ČTĚTE TAKÉ: Chlapec zavraždil své rodiče a šest let nepromluvil ani slovo. Drsný psychologický thriller s děsivou upoutávkou míří na Netflix

Foto: Netflix

Trochu přemrštěný akční film z polského dvorečku, v němž hlavní hrdinka nakopává zadky padouchům. Matka, která překonává démony své minulosti převážně vlastními pěstmi. Může něco takového fungovat nejen v Americe, ale i našich sousedů? Už kvůli zodpovězení této otázky bychom thriller Matka roku neměli vynechat. A rovnou ho pak můžeme porovnat s Matkou Jennifer Lopez, která na Netflix dorazí už tento pátek a má vlastně skoro totožný děj.

Snímek dlouhý 94 minut mají na svědomí režisér Mateusz Rakowicz a scénárista Łukasz M. Maciejewski. Do dalších rolí byli obsazeni Adrian Delikta, Dariusz Chojnacki, Paulina Chruściel, Paweł Koślik a Arkadiusz Brykalski.

Akční matku s vražednými sklony uvidíme na Netflixu už 24. května.

Zdroj: IMDb, spider’s web, wirtualnemedia

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.