Šílená parodie od tvůrců Scary Movie přistála na Netflixu. Je kombinací Spidermana, Batmana i Fantastické čtyřky

Petr Stoško
Foto: Dimension Films

Pokud milujete superhrdinské filmy a čas od času rádi kouknete na nějakou bláznivou parodii, tak si tady přijdete na své. Na Netflix dorazil film Suprhrdina od tvůrců slavné série Scary Movie, kteří vytvořili další skvělý hit.

Film Suprhrdina sleduje příběh školního outsidera Ricka Rikera, kterého kousne geneticky upravená vážka. V Rickovi se probudí nadlidské schopnosti, z ničeho nic disponuje nadlidskou silou a má pancéřovou kůži. Rick se jako správný suprhrdina stane zaníceným bojovníkem proti zlu.

Šílená parodie se nezalekne ničeho a nikoho. Film je postaven na scénách ze známých filmů jako například Spiderman z roku 2002 nebo X-men z roku 2000. Další inspiraci si vzali od filmů s Fantastickou čtyřkou, Batman začíná od Ch. Nolana a Supermana ze 70. let. Zajímavostí je, že byl film o téměř rok odložen a jeho původní režisér David Zucker se v průběhu příprav přesunul zpátky do role producenta, protože původně se s ním jako režisérem nepočítalo.

V hlavních rolích se objevili Drake Bell, který prorazil jako dětská hvězda seriálu Drake & Josh. Mezi slavnější hvězdy filmu patří bezpochyby Pamela Anderson, Christopher McDonald, Brent Spiner nebo komici Leslie Nielsen a Kevin Hart.

Praštěný snímek z roku 2008 je nyní od 13. března nově dostupný na Netflixu.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.