V novém akčním thrilleru nakope trojice žen zadek zločineckému syndikátu. Netflix slibuje, že diváky přiková k sedačkám

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Vzrušující akční thriller Tři fúrie (Furies) přichází tento měsíc exkluzivně na Netflix. Vietnamská herečka Veronica Ngo, která se postarala i o režii filmu, předvede v prequelu svého hitu Fúrie z roku 2019 elektrizující akční styl. 

Velkolepá kaskadérská podívaná Tři Fúrie, o které Netflix slibuje, že nás přiková k našim sedačkám, přinese napínavý příběh o spravedlnosti a pomstě na pozadí Saigonu 90. let. Hlavními postavami budou tři nemilosrdné dámy – Bi, Thang a Hong. Ty se rozhodnou pomstít zločineckému syndikátu zneužívajícím ženy. V tom okamžiku se objeví tajemná žena, která je perfektně vycvičí v zabíjení a pomůže jim postavit se zkorumpovanému impériu. Film tak má světovému publiku představit novou generaci silných vietnamských akčních hrdinek.

Role Bi se zhostila Dong Anh Quynh, modelka a účastnice soutěže krásy, která se mimo jiné v roce 2017 stala první vicemiss v soutěži The Face Vietnam. Kvůli své roli ve filmu musela podstoupit náročný fyzický trénink.

Jako Thanh se přestaví modelka, herečka a zpěvačka Toc Tien. Svou kariéru započala už v dětství a doposud stihla vydat dvě studiová alba. Protože je hvězdou dospívajících, není žádným překvapením, že v roce 2013 byla porotkyní v The Voice Vietnam a o dva roky později ve Vietnam Idol. Její postava je z tria nejstarší a bedlivě se stará o své kolegyně. Je to ten typ, který toho moc nenamluví a místo toho za sebe nechává mluvit činy.

Kontrastem k drsné atmosféře filmu bude třetí z hlavních protagonistek, nejmladší Hong. Veskrze milou optimistickou dívku si zahraje Rima Thang Vy.

Producentka a režisérka Veronica Ngo, která si ve filmu rovněž zahraje, doufá, že snímek Furies diváky inspiruje. Když vás zlo srazí na kolena, bojujte a nakopejte mu pořádně zadek.

Film Tři fúrie, možná jeden z nejlepších akčních asijských snímků letošního roku, bude mít na Netflixu premiéru 23. března. Dostupný bude v původním znění s titulky.


Zdroje: Netflix, ALL FAMOUS
, IMDb

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.