Netflix láká na drsný japonský horor. Trailer slibuje hodně nechutnou krvavou podívanou

Eva Lenská
Foto: Netflix

Japonci se v hororech vcelku vyznají a tentokrát na Netflix dodají kousek, který potěší hlavně odpůrce Dne svatého Valentýna. Hrůzostrašný snímek Re/Member (Karada Sagashi) totiž vyjde přesně 14. února a bude pěkně nechutný!

Chodit do školy je někdy samo o sobě horor, ale šestice středoškoláků se přesvědčí o tom, že špatné známky a protivní učitelé nemusí být zdaleka to nejhorší. V jejich škole se totiž děje něco mnohem strašnějšího. A jen skupinka našich hrdinů rozhodne, zda to ustane, nebo přinese smrt.

Asuka (Kanna Hashimoto), Takahiro (Gordon Maeda) a čtyři další studenti musí strávit celou noc hledáním ostatků mrtvoly ukrytých ve škole. Pokud úkol nesplní, riskují, že je nelítostné a děsivé Rudé monstrum zabije, a stejný den se tak bude opakovat navždy. Podaří se jim vymanit z vražedné smyčky a dočkat se zítřka?

Hororový film Re/Member natočil režisér Eiichirô Hasumi podle scénáře Harumi Doki a mangy Karada Sagashi, která vycházela od 26. září 2014 do 8. prosince 2017. Autorem mangy je Welzard a výtvarnou stránku obstaral Katsutoshi Murase.

Děsivý horor bude mít na Netflixu premiéru 14. února.

Zdroj: What’s on Netflix, MyDramaList

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.