Idris Elba prozradil datum vydání filmu Luther, který je natočený podle úspěšného krimi seriálu

Foto: John Wilson/Netflix

Je potvrzeno, že film Luther Idrise Elby, natočený na základě televizního seriálu LUTHER, přijde na Netflix v 10. března 2023. Režii měl na starosti Jamie Payne a scénář napsal Neil Cross.

Idris Elba tento týden sdílel novou upoutávku a přesné datum vydání celovečerní adaptace oblíbeného detektivního seriálu BBC Luther, který získal 11 nominací na ceny Emmy.

Celý název snímku, který bude nejdříve 24. února uveden ve vybraných kinech, než dorazí 10. března na Netflix, zní Luther: Pád z nebes (Luther: The Fallen Sun). Film je natočen podle scénáře tvůrce seriálu Neila Crosse a režíruje ho Jamie Payne. Netflix produkuje film ve spolupráci s BBC

Detektiv vrchní inspektor John Luther je brilantní londýnský důstojník, natolik posedlý svou prací, že je ochoten vydat se i těmi nejtemnějšími cestami a porušit ta nejpřísnější pravidla.

O čem bude Luther: Pád z nebes?

Sériový vrah terorizuje Londýn, zatímco skvělý, ale zhrzený detektiv John Luther sedí za mřížemi. Pronásledovaný svým neúspěchem při dopadení kybernetického psychopata, který se mu nyní posmívá, se rozhodne utéct z vězení a dokončit svou práci pomocí všech možných prostředků.

Ve filmu, jehož výroba začala v listopadu 2021, dále hrají Cynthia Erivo, Andy Serkis nebo Dermot Crowley.

Zdroje: Netflix, TwitterúIdris Elba

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.