Johnny Depp se vrací jako Ludvík XV. První snímky z nového filmu jsou venku

Foto: Saban Films

Johnny Depp se po herecké pauze, která nastala po obviněních z domácího násilí jeho bývalou manželky Amber Heard, vrací na obrazovku jako francouzský král Ludvík XV. v připravovaném francouzském filmu La Favorite.

První film po herecké pauze, v kterém si Johnny Depp zahraje, nebude hollywoodský trhák, ale pochází z Francie. Jde o dobový snímek La Favorite francouzské herečky a režisérky Maïwenn Le Besco, kde herec ztvární krále Ludvíka XV.

Film by se měl zabývat vztahem Ludvíka a madame Jeanne Bécu du Barry (v historii známé také jako Madame du Barry), královy třetí milenky, která byla během Francouzské revoluce popravena gilotinou. Její roli ztvární právě herečka a režisérka Maïwenn Le Besco.

Film je nyní v postprodukci a během tohoto roku by měl být uveden ve francouzských kinech. Po 15 měsících by se pak měl objevit i na Netflixu. Bohužel to znamená, že globální publikum bude muset počkat do poloviny roku 2024, než uvidí Deppa v jeho nové, hladce oholené roli.

Nyní francouzský magazín Première na svém Instagramu zveřejnil první snímky, kde můžeme Johnnyho Deppa a Maïwenn vidět v jejich rolích.

Zdroj: Instagram/Première, MovieWeb

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.