5 nejsledovanějších filmů českého Netflixu s dabingem

Foto: Liane Hentscher / Netflix

Přemýšlíte, jaký film si pustit během pochmurných podzimních dní? Třeba vás zaujme jeden z pěti aktuálně nejsledovanějších filmů na Netflixu v Česku. Pokud máte rádi záhadné detektivní případy, určitě vás zaujme například krimi Lou.

Lou

Lou je žena s minulostí a žena s tajemstvím. V domnění, že už všechno dokázala hodit za hlavu, se spokojí s klidným životem v podstatě uprostřed ničeho. Když městem zuří bouře, je unesena mladá dívka. Její matka prosí Lou o pomoc při pronásledování únosce. Obě ženy musí riskovat své životy na záchranné misi, aby malou holčičku našly. Co však ani jeden z nich neví, je, že to bude cesta do divočiny, která otestuje jejich limity a odhalí šokující tajemství z jejich minulosti.

Pomsta na druhou

Pomsta na druhou s Mayou Hawke ze Stranger Things a Camilou Mendes z Riverdale by mohla být filmem století generace Z. Temná komedie, kterou režíruje Jennifer Kaytin Robinson, sleduje Dreu a Eleanor, dvě dospívající dívky, které se touží pomstít svým mučitelům a násilníkům. Drea svému příteli za to, že zveřejnil její explicitní video, zatímco Eleanor bojuje proti fámám, které o ní roznáší Carissa, její stará známá z dětského tábora, s kterou se, bohužel, setkává na nové škole. Když se Eleanor a Drea setkají, rozhodnou se spojit své síly a pomstít se svým mučitelům.

Athena

Film vypráví o tragickém příběhu tří sourozenců. Poté, co jejich nejmladší bratr zemře uprostřed údajné rvačky s policií na sídlišti Athena, se další ze sourozenců snaží zmírnit napětí, které eskaluje mezi touhou jeho mladšího bratra Karima po pomstě a nezákonnými aktivitami jeho staršího bratra Moktara. Na Netfliux od 23. září.

Tři Tygři ve filmu: JACKPOT

V bláznivé české akční komedii se na dobrodružnou cestu za nečekanou výhrou vydají předposlední český akční hrdina Milan, citlivá duše, prokletý básník a řidič tramvaje David Votrubek, orgán městské policie Robert, a snaživý, ale průměrný herec Herbert. Stanou se z nich přátelé nebo rivalové? Najde David po cestě ztraceného otce, Robert lásku a sebevědomí, Milan Indulonu a slávu, a Herbert vytoužené angažmá? Po jejich miliónové výhře navíc prahne i někdo jiný.

Parfumér

Kupodivu tento německý film patří mezi 5 nejsledovanějších filmů na českém Netflixu, ačkoliv má na ČSFD hodnocení pouhých 22 %, což je opravdu velmi málo. V krimi thrilleru, který je adaptací slavného románu Patricka Süskinda, chce vyšetřovatelka získat zpátky čich i milence, a tak spojí síly s výrobcem parfémů, který při vývoji dokonalé vůně využívá smrtící metody.

Zdroje: Netflix, ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.