Z každého konce: Natalie jde po dvou cestách. Změní jí život mateřství nebo kariéra?

Eva Lenská
Foto: Felicia Graham/Netflix

Co kdybyste měli před sebou dvě různé nelehké cesty a museli si jimi projít? Taková výzva čeká vysokoškolačku Natalii v romantickém filmu Z každého konce, který nám už v srpnu dopřeje Netflix. 

Těsně před promocí na vysoké škole se Nataliin život rozdělí do dvou paralelních cest. V jedné otěhotní a jako mladá maminka musí zvládnout strasti i radosti těhotenství a mateřství v rodném Texasu. Ve druhé se přestěhuje do Los Angeles, aby se věnovala kariéře. Na obou cestách prožívá lásku, která jí změní život, léčí zlomené srdce a pomáhá objevovat sama sebe.

Snímek Z každého konce (Look Both Ways), jenž se měl původně jmenovat Plus/Minus, režírovala úspěšná režisérka Wanuri Kahiu, která pochází z Keni. Proslavil ji nejen její první film From a Whisper, ale také snímek Rafiki, jenž měl premiéru na filmovém festivalu v Cannes.

Proč si vlastně vybrala projekt o ženě, která si musí projít dvěma cestami? V rozhovoru pro Golden Globes uvedla: „Je to neuvěřitelný příběh o ženské odolnosti. Jednak je to příběh o mladé matce. Mladé svobodné matce, která se snaží přijít na to, jak funguje její život a jak se může věnovat své vášni. Kromě toho je to ale i příběh o mladé umělkyni, která dělá všechno pro to, aby prorazila v branži, ve které je těžké jako žena uspět. Je to projekt o ženě, která usiluje o dokonalost, ať už prostřednictvím mateřství, nebo umělecké tvorby, a to mě přitahovalo. To je to nejdůležitější, co si z toho odnáším, a proč jsem se chtěla projektu zúčastnit.“

Foto: Felicia Graham/Netflix

Hlavní hrdinku Natalii ztvárnila herečka Lili Reinhart, známá ze seriálu Riverdale. Do jejích ctitelů se vtělili Danny Ramirez a David Corenswet. Ve filmu si zahrál také známý americký herec Luke Wilson.

Snímek o délce 110 minut bude na Netflixu dostupný 17. srpna.

Zdroj: Golden Globes, What’s on Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.