Netflix vydal interaktivní akční film, ve kterém mohou diváci určit, jak se hlavní hrdina zachová

Foto: Netflix

Bollywoodský herec Ranveer Singh má rád dobrodružství a rád zkouší nové věci. V novém interaktivním filmu Netflixu Bear Grylls a Ranveer: Souboj s divočinou (Ranveer vs. Wild with Bear Grylls) mu můžete pomoci na jeho cestě divočinou získat vzácnou květinu pro jeho manželku Deepiku Padukone.

Ranveer Singh je součástí show Beara Gryllse Muž vs divočina, kde si společně užívají trochu zábavy a dobrodružství. Interaktivní show vyšla na Netflixu 8. července a je k dispozici i s českým dabingem.

Bollywoodská hvězda si užije kopec adrenalinu, když se bude brodit temnou srbskou džunglí, aby získal vzácný fialový květ pro svou manželku, herečku Deepiku Padukone, která je známá například z filmu xXx.

Foto: Netflix

Ranveer bude muset překonat různé překážky a nástrahy, šplhat po horách, přebrodit řeky, projít úzkou jeskyní plnou hadů nebo čelit divokým medvědům a vlkům… to vše s pomocí diváků, kteří mu mohou radit.

V interaktivní show mají diváci možnost vybrat další kroky hlavní postavy. Zatímco Bear Grylls byl ohromen Ranveerovým odhodláním, také mu stále připomínal, že jeho cesta nebude snadná. Dokončí Ranveer s vaší pomocí výzvu a získá květinu pro sovu lásku? Zkuste to!

Zdroje: Netflix, autorka článku

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.