Komedie Nesváděj to na karmu míří na Netflix. V hlavní roli se objeví herečka, která si zahrála po boku Josefa Abrháma

Eva Lenská
Foto: Netflix

Věříte na karmu a osudové trable? Hlavní hrdinka mexického filmu Nesváděj to na karmu myslí, že je prokletá. Nedaří se jí totiž ani v práci a ani v lásce. Navíc se její pomyslnou rivalkou stane vlastní sestra.

Sara (Aislinn Derbez) je frustrovaná módní návrhářka, která ze své smůly viní karmu. Kromě toho si myslí, že ji v dětství stihla kletba, a je přesvědčena, že za všechny její nezdary, může její mladší sestra Lucy (Renata Notni). Ta jí kdysi řekla, že si splní všechna její přání.

Zatímco se snaží udržet nad vodou svůj obchůdek v Méridě, objeví se v jejím životě Aarón (Gil Cerezo), hudebník, který byl na střední škole její láskou a nejlepším přítelem. Mohlo by se zdát, že to karma vzdává a smůla se prolomí, ale chyba lávky! Lucy oznámí, že se bude vdávat, a jejím snoubencem je právě Aarón.

Zklamaná Sara bude muset nejen čelit své špatné karmě, ale také učinit těžké rozhodnutí a doufat, že oheň lásky zrozený v dávné minulosti, je stále živý.

Foto: Netflix

Romantickou komedii Nesváděj to na karmu (¿Qué culpa tiene el karma?) natočila mexická režisérka Elisa Miller, držitelka Zlaté palmy z Cannes. Herečka Aislinn Derbez není českým divákům zas tak úplně neznámá. Zahrála si totiž po boku Josefa Abrháma ve vánoční rodinné komedii Přijde letos Ježíšek?.

Celý snímek se natáčel v mexickém státě Yucatán, zejména na místech jako Celestún a Hacienda de Temozón Sur. Filmaři také hledali krásná romantická zákoutí v překrásném zeleném městě Mérida.

Jak to nakonec dopadne se Sařinou smůlou a karmou, zjistíte 3. srpna na Netflixu. Film si budete moci pustit s titulky i s českým dabingem.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.