Herci promluvili o líbacích scénách ve filmu Matky: Prachař chtěl hlavně vidět prsa své kolegyně

Foto: Bontonfilm / TV Prima

Už nějaký ten pátek můžeme na Netflixu sledovat českou komedii Matky. V neděli 27. března ve 20.15 se na ni mohou těšit i diváci, kteří streamovací platformu nemají předplacenou. Poběží totiž na televizi Prima. Herci, kteří si v Matkách zahráli, nyní pohovořili o líbacích scénách.

Jak už lze na základě názvu filmu tušit, hlavním tématem budou především vztahy. A to jak partnerské, tak i mateřské. Film pojednává o čtyřech kamarádkách, které jsou sebevědomé, chytré, užívají si a probírají spolu chlapy, vztahy a sex. K tomu se ale taky starají o děti nebo je právě porodily, případně jsou těhotné. Jednu z nich, která řeší problémy se svým bývalým partnerem a otcem svého dítěte v podání Václava Neužila, hraje právě Sandra Nováková.

Foto: Bontonfilm / TV Prima

Scénář filmový pár nešetřil. Přestože film režíroval Sandřin muž Vojtěch Moravec, museli sehrát důvěryhodnou líbací scénu. „Na jednu stranu to nebylo nic strašného, ale na druhou se líbáte s někým, s kým hrajete poprvé, takže jsem byl rád, že jsme to zvládli. Přece jenom to bylo ještě o to pikantnější, že to celé režíroval muž herečky, kterou líbám,“ komentoval situaci Václav Neužil, který si celé natáčení pochvaloval. „To jsou scény, ve kterých oceníte humor a nadhled, což tedy přesně platilo právě tady,“ dodal.

Další pár ztvárnili Hana Vagnerová a Jakub Prachař. Ten se naopak na důvěrné scény se svojí filmovou partnerkou vyloženě těšil. „Nabídku této role jsem přijal hlavně proto, že film točí Vojta Moravec a že se mnou bude hrát Hanka Vagnerová, a já tak konečně uvidím její prsa. A taky se s ní budu líbat!“ pronesl zcela otevřeně. S humorem sobě vlastním dodal ještě jednu pikantnost: „Hana Vagnerová vyžadovala, abych se s ní líbal s rouškou, což naštěstí režisér zastavil.“

Ve filmu Matky si zahrála celá řada dalších zvučných jmen, například Petra Hřebíčková, Jiří Langmajer, Gabriela Marcinková, Štěpán Benoni, sourozenci Vladimír a Anna Polívkovi, Alena Mihulová, Ondřej Pavelka, Zuzana Mauréry, Viktor Preiss, Jan Dolanský a další.

Foto: Bontonfilm / TV Prima

Zdroj: Tiskové materiály TV Prima

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.