Skandál P. Diddyho: Údajné vraždy pro Beyoncé, hromada nechutných obvinění a dokument od Netflixu

P. Diddy / Foto: arp via Depositphotos

Kauza kolem obvinění Seana Combse alias P. Diddyho z těch nejohavnějších činů aktuálně hýbe internetem. Jeho nechvalnou historii se rozhodl v novém dokumentu zmapovat rival rapper 50 Cent a uvede ho Netflix. Pojďme si shrnout tuto kauzu a podívat se i na konspirační teorie, které se kolem ní šíří, zejména tedy tu týkající se Beyoncé.

Dokument o kauze P. Diddy od Netflixu

Kauza P. Diddyho aktuálně hýbe světem internetu. Jak už jsme před nějakou dobou psali, Diddyho rival 50 Cent se rozhodl o historii údajného sexuálního zneužívání, obchodování s lidmi, vydírání a dalších činů natočit dokument, který vydá Netflix. Podle Variety je snímek aktuálně ve výrobě a jeho režii má na starosti Alexandrie Stapleton.

„Je to příběh o velkém lidském odpadu. Je to komplexní vyprávění trvající desetiletí, nejen s titulky či klipy, které jsme doteď mohli vidět,“ uvedli nedávno 50 Cent a Stapleton pro Variety. 50 Cent poprvé oznámil, že jeho společnost G-Unit bude produkovat dokument na začátku prosince, kdy byl Combs žalován čtyřmi různými ženami počínaje jeho bývalou partnerkou Cassie Venturou. Její žaloba odstartovala celou aktuálně probíhající kauzu, které je plný internet.

Výtěžek z dokumentu, který vydá Netflix, bude použit na podporu obětí sexuálního násilí.

Shrnutí kauzy P. Diddy

Sean Combs alias P. Diddy je aktuálně ve vazbě poté, co mu byla zamítnuta kauce. Ačkoliv vinu popírá, vše zatím mluví jednoznačně proti němu. Po žalobě od Cassie se začaly nabalovat další obvinění ze sexuálního násilí, napadení a dalších nechutných činů. V květnu také CNN informovalo o uniklém videu, na kterém P. Diddy Cassie strká a kope do ní. Následně rapper natočil video, kde se za činy omlouvá, což bylo ale za celou dobu jediné jeho přiznání. Jakákoliv jiná obvinění však odmítá. Aktuálně Combs čelí čtrnáct stránek dlouhé obžalobě a objevují se další a další znepokujující informace.

White Parties aneb Diddyho večírky

Už roky před tím, než se objevila tato kauza, byl P. Diddy známý svými večírky, kterých se měla účastnit i řada hvězd od Anny Wintour přes Jennifer Lopez, Leonarda DiCapria až po Donalda Trumpa. Zkrátka se této party účastnila hromada vlivných lidí ze světa šoubyznysu, módního průmyslu, sportu, politiky či různých velkých podnikatelů.

V médiích se aktuálně hojně píše o tom, že měl mít P. Diddy doma různé sexuální pracovníky či pracovnice, které často zdrogoval a nutil je k nejrůznějším věcem. Ti měli být přítomni i na těchto White Parties, kde se děly nejrůznější orgie. Na místech, kde Diddy večírky pořádal, policisté našli obrovské zásoby erotických pomůcek, lubrikačních gelů a hromadu dětských olejíčků.

Beyoncé
Beyoncé / Foto: PopularImages via Depostiphotos

Pro Beyoncé přes mrtvoly…? Konspirační teorie ohledně P. Diddyho

Už nějakou dobu se po internetu šíří spousta konspiračních teorií o tom, že je P. Diddy zodpovědný za smrt mnoha různých osobností, které stály v cestě ve slávě jemu nebo jeho blízkým přátelům, například Beoyncé. Spojován je aktuálně se smrtí Tupaca, Michaela Jacksona nebo zpěvačky Aaliyah, jejíž sláva před její smrtí velmi stoupala a byla považována za možnou konkurenci Beyoncé.

O tom, že je P. Diddy blízký přítel Jay Z-ho a jeho manželky Beoncé, se ví. Aktuálně se mluví o tom, že společně ovládají hudební průmysl a jsou postrachem ostatních celebrit. Po sítích nyní také hojně kolují videa z předávání Grammy, kde každý, kdo Grammy vyhrál, chválil Beyoncé s tím, že měla spíše snad vyhrát ona.

Například Adele svoji cenu rozbila na dvě půlky a řekla, že sice děkuje, ale cenu si zaslouží Beyoncé. Podobně se při výhře Grammy zachovala i Lizzo. Když vyhrála Grammy Taylor Swift, Kanye West jí předal cenu, ale během její řeči ji přerušil a otočil se na Beyoncé, aby řekl, že Taylor sice gratuluje, ale Beyoncé měla nejlepší videoklip všech dob. Tím se Taylor údajně snažil zachránit. Alespoň to si myslí uživatelé sociálních sítích. Faktem každopádně zůstává, že je Beyoncé držitelkou nejvíce cen Grammy. Náhoda?

P. Diddy X Justin Bieber X Usher

Mezi další konspirační teorie, které kolují po sociálních sítích, pak patří i to, že měl Diddy zneužívat Justina Biebera, když u něj v domě na začátku své kariéry strávil nějaký čas. Ve 14 letech u něj dokonce chvíli bydlel Usher. Údajně se k němu nastěhoval, aby se dozvěděl více o životním stylu v zábavním průmyslu. Veřejně pak přiznal, že v té době viděl věci, kterým ještě v tom věku příliš nerozuměl.

Zdroje: Variety, Billboard, CNN, Times of India, Global News, Irish Star, Evie

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.