Chcete vědět, co se vašemu čtyřnohému příteli honí hlavou? Netflix vás zavede do světa psů a přiblíží vám jejich duši

Eva Lenská
Foto: Netflix

Říká se, že Česko je národem pejskařů. Úspěch by tak u diváků mohl mít nový dokumentární film Netflixu, který nese název Co se psovi honí hlavou (Inside the Mind of a Dog). Každý páníček díky němu lépe pozná svého mazlíčka a dostane odpovědi na celou řadu otázek. Kromě toho nahlédne i do doby, kdy se životy lidí a psů poprvé propletly.

Prozkoumejte spolu s dokumentem prastarý a složitý vztah mezi člověkem a psem, odhalte nejnovější výzkumy a oceňte domácí tipy majitelů zvířátek na celém světě. Vydejte se po stopách hlavních hrdinů, brilantní a super vycvičené border kolie, předčasně vyspělého mopse a roztomilého zachráněného voříška. Tým elitních psích expertů z celého světa se ponoří hluboko do skryté mysli nejlepšího přítele člověka, aby zodpověděl všechny otázky, které páníčka v souvislosti s jeho chlupáčem napadnou.

Tento dokumentární snímek navazuje na dokument Co se kočce honí hlavou (Inside the Mind of a Cat) z roku 2022, který měl velký úspěch. Není divu, protože lidé zvířata milují. Na ČSFD si vysloužil pěkné hodnocení 68 %.

ČTĚTE TAKÉ: NOVÉ ČESKÉ DRAMA O ALKOHOLISMU SE STALO HITEM KIN. PŘEKONALO OPPENHEIMERA I BARBIE

Foto: Netflix

Co všechno diváky a majitele psů čeká? Máme tu malou ochutnávku. Věděli jste, že psi mají šestnáct různých výrazů obličeje? Nebo že cítí, jakou máme náladu a poznají, že jsme ve stresu? V dokumentu se mimo jiné dočkají pocty za práci i obdivuhodní asistenční psi, kteří jsou k tomuto účelu cvičeni už sto let.

V originále snímek namluvil známý herec a milovník psů Rob Lowe, kterého uživatelé Netflixu znají z rodinného filmu Ztratil se pes. Režie se stejně jako v případě koček chopil čtyřnásobný držitel ceny Emmy Andy Knight Mitchell.

Dokumentární snímek Co se psovi honí hlavou bude na Netflixu dostupný od 9. srpna i s českým dabingem.

Zdroje: Netflix, Whaťs on Netflix, ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.