Obrázky, které fanouškům Stranger Things rvou srdce: Ze školy v městečku Hawkins jsou ruiny

Foto: Atsushi Nishijima/Netflix

Netflix skončil s natáčením 5. řady oblíbeného seriálu Stranger Things v polovině června 2024. Od té doby je Hawkinsova střední škola v procesu demolice. Jak známá budova, která byla pro natáčení seriálu hojně využívaná, vypadá nyní? Nejnovější obrázky všem fanouškům budou rvát srdce.

Každá nová série oblíbeného seriálu Stranger Things budí velké očekávání. V případě 5. série to ovšem platí dvojnásob. O tom, že je to úplný závěr příběhu party dětí bojujících s nadpřirozenými silami už není pochyb. Profil Stranger Things Spoilers na síti X zveřejnil v posledních týdnech sérii fotografií, kde je Hawkinsova střední škola v procesu demolice. 

Nejnovější fotografie ukazují další demolici školy, přičemž zadní budova je odstraněna. Dle komentářů jsou fanoušci pohledem na trosky zdrceni.

Škola se objevila nejen v seriálu Stranger Things

Budova školy byla veřejně přístupná a nachází se ve Stockbridge ve státě Georgia. V posledních osmi letech sloužila pro natáčení všech sérií seriálu Stranger Things, ale také seriálu Candy s Jessicou Biel nebo se zde natáčely i školní scény viděné v hororu Brightburn. Před uzavřením v roce 2015 budova sloužila jako alternativní střední škola.

Charlie Heaton a Natalie Dyer v 5. řadě seriálu Stranger Things.
Foto: Netflix/Clay Enos

Kdy bude 5. řada na Netflixu?

Kultovní místo bylo domovem Tygrů a v seriálu ho navštěvovala většina herců. Jinak tomu nebude ani v páté řadě, kterou by měl Netflix uvést v první polovině roku 2025. Její produkci výrazně zpomalily dvě velké stávky v Hollywoodu, nejprve stávka scénáristů a poté herců. Už brzy se ale fanoušci můžou těšit na nové postavy jako je Linda Carroll Hamilton, Nell Fisher, Jake Connelly a Alex Breaux.

Zdroje: The Hollywood reporter, What’s on Netflix, síť – X, Tudum

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.