Soud P. Diddyho má proběhnout v květnu. Jeho právníci začali obviňovat vládu

Foto: s_bukley via Depositphotos

Kauza P. Diddyho neutichá, a zatímco médii probíhají nejrůznější jména celebrit, která by v ní mohla být zapletená, Diddyho obětí nebo spekulace o jeho dalších činech, bylo stanoveno datum soudu. Ten by měl podle Forbsu proběhnout 5. května 2025.

Soudce Arun Subramanian podle informací Forbsu rozhodl, že soud týkající se obvinění Seana Combse alias P. Diddyho, proběhne 5. května 2025 na žádost Combsových obhájců, kterým se opakovaně nepodařilo propustit rappera na kauci.

Rapper, producent a podnikatel je ve vězení od 16. září. Byl zatčen na základě obvinění z vydírání, obchodování se sexem a dalších činů. Své obvinění sice popírá, ale těžko se dnes najde někdo, kdo by stál na jeho straně. Snad jedině jeho matka, která se za svého syna nedávno postavila v prohlášení, které vydala.

Variety také uvádí, že právníci P. Diddyho podali návrh na důkazní slyšení a obviňují vládu z organizování pomlouvačné kampaně tím, že se dohodla s médii, aby podkopala spravedlivý proces. V podrobném dokumentu mají žádat, aby byly zváženy vhodné opravné prostředky včetně možného vyloučení svědků nebo zrušení všech obvinění v jeho obžalobě. Také poukazují na únik videa z hotelové chodby do CNN, na kterém je vidět, jak napadl svou tehdejší přítelkyni Cassie Venturu.

P. Diddy.
P. Diddy / Foto: arp via Depositphotos

Dokument o P. Diddym na Netlfixu

Jak už jsme psali, rapper a dlouholetý rival Seana Combse 50 Cent se spojil s Netflix a o Diddym aktuálně připravují dokument. Údajně by se měl týkat jeho nekalostí, zvěrstev a dalších pro něj zřejmě ne příliš příznivých věcí. Uvidíme, co v něm nakonec zazní a co bude odkryto. Zatím nebylo stanoveno žádné předběžné datum vydání, ovšem bylo by jistě zajímavé, kdyby dokument vyšel ještě před soudek 5. května 2025.

Zdroje: Forbes, Variety

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.