Obchod se vší počestností: Nový seriál diváky překvapí pikantním námětem o prodavačkách hraček pro dospělé

Eva Lenská
Foto: JTBC

Fanoušci jihokorejských seriálů se mají opět na co těšit. Po děsivém pokračování Příšery ze starého Soulu přichází na řadu jeden lechtivý a vtipný seriál pro ženy. Proč lechtivý? Hlavní hrdinky totiž začnou obchodovat s hračkami pro dospělé a svůdným prádlem, které rozparádí každého muže. V roce 1992 a k tomu na vesnici, to je tak akorát na malér, ale hrdinky K-dramatu Obchod se vší počestností (A Virtuous Business) se toho nebojí.

O čem je seriál Obchod se vší počestností?

Dvanáctidílný jihokorejský seriál Obchod se vší počestností pojednává o nezávislosti a přátelství čtyř žen, které začnou v roce 1992, kdy je na jihokorejském venkově sex ještě tabu, obchodovat s erotickým prádlem a hračkami pro dospělé. Takové pikantní téma rozhodně zaujme, stejně jako obsazení oblíbené jihokorejské herečky Kim So Yeon. Upoutávka slibuje spoustu legrace, sympatické hrdinky a zdravý pohled na sexualitu. Hrdinky totiž razí heslo, že ženy si chtějí v posteli také užívat. Zkrátka a dobře, tato čtveřice odhodlaných žen vyvolá na poněkud zaostalém a puritánském venkově řádný rozruch a všechny nabije sexuální energií.

ČTĚTE TAKÉ: FILM, ZE KTERÉHO BYLO DIVÁKŮM ZLE A PRCHALI ZE SÁLU, NEBO VÁLEČNÉ DRAMA S KATE WINSLET ANEB NA CO V ŘÍJNU DO KINA

Foto: Netflix

Představme si hlavní hrdinky

Han Jung Sook (Kim So Yeon) je žena v domácnosti. Kdysi se umístila na 1. místě v místní soutěži krásy a provdala se za muže, který byl její první láskou. Žije skromně a obyčejně, ale trápí ji finanční potíže. Nemůže si dovolit novou školní tašku pro svého jediného syna a dělá si starosti, jak vydělat na měsíční nájem. To pro ni představuje velkou výzvu. Brzy se vrhne na podomní prodej hraček a prádla pro dospělé. Zjišťuje, že má talent pro marketing a prodej, tudíž se ho nebojí využít.

Oh Geum Hee (Kim Sung Ryoung) se narodila do bohaté rodiny a vystudovala prestižní univerzitu. Vzala si muže, kterého jí vybrala rodina a odešla s ním na venkov do Geumje. Její život je jedna velká nuda. Není divu, že začne pomáhat Jung Sook, která u ní dříve pracovala jako hospodyně, s podomním prodejem erotických hraček. Díky tomu lépe pozná, co vlastně od života chce.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: SOPHII SI VE 4. ŘADĚ BRIDGERTONOVÝCH ZAHRAJE YERIN HA. TVŮRCI SE JÍ ALE ROZHODLI ZMĚNIT JMÉNO

Seo Young Bok (Kim Sun Young) je matkou čtyř dětí. S manželem mají skvělý vztah a vypadají jako šťastná rodina, ale jsou velmi chudí. Dokonce spí všichni v jedné malé místnosti. Young Bok by ráda dopřála dětem vlastní pokoj, tak zahodí stud a začne místním obyvatelům nabízet svůdné prádlo.

Lee Joo Ri (Lee Se Hee) je svobodná matka, která sama vychovává syna. Provozuje také kosmetický salon. Podomnímu prodeji výrobků pro dospělé se začne věnovat v domnění, že to bude zábavné rozptýlení v jejím nudném životě. Díky této práci rozvíjí svou osobnost a zvedá náladu svým třem kamarádkám, když se dostanou do nepříjemných situací.

Seriál Obchod se vší počestností mají na svědomí režisér Jo Woong a scenáristka Choi Bo Rim. V seriálu hraje také pohledný herec Yeon Woo Jin, kterého můžete znát z dramatu Trochu slunce každý den, které má na ČSFD skvělé hodnocení 82 %.

Lechtivě vtipný seriál Obchod se vší počestností bude na Netflixu vycházet po dílech od 12. října.

Zdroj: What’s on Netflix, Asianwiki

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.