Čtvrtá řada seriálu Bridgertonovi na sebe upozorňuje novými fotkami hlavní dvojice a představuje nové postavy

Eva Lenská
Foto: Gavin Bond/Netflix © 2024

Na 4. řadu oblíbeného seriálu Bridgertonovi (Bridgerton) si sice budou muset diváci ještě počkat, ale i přesto je Netflix zásobuje novými informacemi. Tentokrát se pokochají krásnými fotkami hlavní dvojice a také si poznají tři herečky, které se připojí k obsazení.

Čtvrtá řada seriálu Bridgertonovi se bude soustředit na Benedicta (Luke Thompson) a jeho vyvolenou Sophii (Yerin Ha), kteří se seznámí na maškarním plese. Ačkoliv se zatím neukážou v dobových kostýmech, můžeme se podívat na to, jak jim to spolu sluší na fotografiích ze současnosti. Jak se na své role a další řadu připravují?

„Na 4. řadě je pozoruhodné to, že v ní jde o boj mezi pohádkou ze staré školy, tedy romantikou, a realitou skutečného světa,“ řekl Luke Thompson v rozhovoru pro Tudum. „A obojí je skutečné. Obojí, romantiku i realitu, musíte pevně uchopit. V té nejlepší verzi se pravá láska odehrává uprostřed toho všeho.“

ČTĚTE TAKÉ: 2. ČÁST 7. ŘADY CIZINKY BUDE NÁROČNÁ I PRO BRIANNU A ROGERA. ČEKÁ JE ODLOUČENÍ I PŘEKVAPIVÁ HROZBA

Také Yerin Ha si užila hravý a osvobozující pocit z příprav na natáčení po boku Thompsona. Dvojice se poprvé setkala na večeři se showrunnerkou Jess Brownell. „Vzpomínám si, jak tam Luke stál s široce rozevřenou náručí, prostě připravený na objetí,“ uvedla herečka. „To byl ten moment, kdy jsem si řekla, že už se nemusím stresovat kvůli těmto věcem. Můžu se jen soustředit na pouto, které s ním budu mít na obrazovce.“

Vytváření romance mezi Benedictem a Sophií někdy znamená zvláštní a velmi citlivé zkoušky, jak je nazývá Yerin Ha. „Jindy je to taneční trénink, který působí jako součást cesty postav,“ prozradil Thompson. „Zejména proto mě opravdu vzrušuje, kolik nečekaných zvratů se ve 4. řadě objeví. Jedním z těch velkých, které určitě mohu zmínit, je maškarní ples.“

Nové tváře v Bridgertonových

Stejně jako v předchozích řadách, tak i v té nejnovější, poznáme nové postavy. Tentokrát půjde o tři půvabné dámy.

Lady Araminta Gun, kterou ztvární Katie Leung, je dvojnásobná vdova. Má dvě dcery, které čeká debut a hon na manžela. Ona je jako jejich matka pod tlakem, protože potřebuje alespoň jednu provdat. Araminta je sice úžasná, ale také náročná a neomalená, a to zejména když něco nebo někdo ohrozí její postavení ve společnosti.

Starší dceru Rosamund Li si zahraje Michelle Mao. Rosamund je krásná, marnivá a dychtivá potěšit svou matku, takže se zaměří na Benedicta. A stejně jako její matka, je i ona odhodlaná získat všechno, co chce.

Mladší dceru Posy Li bude hrát Isabella Wei. Také tuto krásku, která je mnohem laskavější a nenápadnější než Rosamund, čeká debut. Araminta na svou druhou dceru ale málokdy upozorňuje. Posy je totiž upovídaná a přehnaně přátelská. Dá se říct, že si kolikrát nevidí do pusy.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: NAPROSTO AMATÉRSKÝ POČIN, STĚŽUJÍ SI DIVÁCI NA NOVOU ČESKOU POHÁDKU. V KINECH NEUSPĚLA, TEĎ TO ZKOUŠÍ NA NETFLIXU

O čem bude 4. řada Bridgertonových?

Pokračování se zaměří na Benedicta Bridgertona, který je tak trochu bohém a moc se mu do chomoutu nechce. V předchozí řadě si dokonce dopřál poněkud netradiční románek, kdy sdílel lože nejen s půvabnou Tilley Arnold (Hannah New), ale i s charismatickým Paulem Suarezem (Lucas Aurelio). Jeho dva bratři Anthony a Colin jsou nyní šťastně ženatí, tudíž by bylo na čase, aby se také usadil a našel si dámu svého srdce.

Příběh, který nás čeká, je tak trochu variací na Popelku. To proto, že Sophie takovou Popelkou je. Má nevlastní matku, která ji nesnáší a udělala si z ní služku. Co na tom, že je dcerou hraběte, na macechu to neplatí. Přesto se dívce podaří vniknout na maškarní ples, který pořádá Violet, v přestrojení za tajemnou Dámu ve stříbrném. V náruči pohledného Benedicta si pak připadá jako princezna, jenže ví, že kolem půlnoci kouzlo vyprchá. Podaří se jí nakonec okouzlit a získat svého prince? Lehké to mít určitě nebude.

Foto: Gavin Bond/Netflix © 2024

Zdroje: Tudum, Netflix, Databáze Knih

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.