Camille změnila barvu vlasů a Emily s Mindy měly co dělat, aby uhlídaly výstřihy. Pokračování Emily v Paříži mělo slavnostní premiéru

Foto: Virginia Bettoja/Netlix

Všichni už se nemohou dočkat druhé části čtvrté řady Emily v Paříži (Emily In Paris). Ta na Netflix dorazí už zítra 12. září.  V Římě se však již konala premiéra, na kterou dorazily hlavní hvězdy seriálu. Co nás ve druhé půlce čtvrté řady čeká a jak to slušelo hercům na červeném koberci?

Poté, co skončila před měsícem první část čtvrté řady Emily v Paříži, diváci mohli jen přemítat ve svých myšlenkách, kam se bude ubírat ta druhá. Jedno jsme ale věděli jistě – Emily pojede do Říma. Podle synopse Netflixu se navíc ve vzduchu vznášejí dvě velká tajemství, která mohou ohrozit a narušit vše, o čem Emily s Gabrielem, kteří se konečně nemusí tajit svou láskou jeden k druhému, snili.

Podle ukázek také víme, že se v Římě objeví nový muž, který může Emily zamotat hlavu a zamíchat kartami. Jelikož se první polovina čtvrté řady zaobírala více jinými postavami a zdálo se, že linka Emily Cooper už nemá příliš co nabídnout, tentokrát se hlavní hrdinka zase dostane trochu více do středu dění a nejspíš se ještě budou dít věci…

Hvězdy seriálu Emily v Paříži na premiéře v Římě

V The Space Cinema Moderno Roma se konala slavnostní premiéra druhé poloviny čtvrté řady Emily v Paříži, na které byla přítomna i velká číst obsazení seriálu. Nechyběla samozřejmě hlavní hvězda Lily Collins, která oblékla zlaté šaty na tělo od Schiaparelli s poměrně odvážným výstřihem, který do pravděpodobně občas musela i trochu více hlídat.

Premiéra Emily v Paříži v Římě (2. část 4. řady)
Foto: Virginia Bettoja/Netlix

I její kamarádka Ashley Park, která v seriálu hraje Mindy Chen, zvolila poměrně odvážný hluboký výstřih. Ta se pro změnu oblékla do černé. Na sobě měla konkrétně šaty Dior poseté třásněmi a na nohou boty Santoni.

Camille Razat, která radikálně změnila barvu vlasů z blond do tmavě hnědé, a je téměř k nepoznání, oblékla taktéž černou. Její kožené šaty na ramínka pocházejí z dílny Atelier Versace. Černé se držela i Philippine Leroy-Beaulieu, která hraje Sylvii.

Druhá polovina čtvrté řady Emily v Paříži na Netflix dorazí už zítra 12. září.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.