Dvojčata z kultovní kapely Tokio Hotel chystají druhou sérii své reality show

Eva Pospíchalová
Foto: Netflix

Přiznejte se, kdo poslouchal Tokio Hotel? Nejslavnější dvojčata z Německa, která před více než deseti lety podlamovala nohy nejen emo dívkám po celém světě, opět něco nabídnou. Tentokrát to bude nahlédnutí do jejich bujarého osobního života.

Pohled do světa hudebníků na Netflixu už nabídli Beyoncé, Taylor Swift, Jeniffer Lopez, Robbie Williams nebo Lewis Capaldi. V červnu v reality show Kaulitz & Kaulitz otevřela dveře do svých domovů také dvojčata Bill a Tom Kaulitz, která fanoušci znají z populární kapely Tokio Hotel.

Bill a Tom Kaulitzovi se stali celosvětově známými před přibližně dvaceti lety jako teenageři. Německá kapela Tokio Hotel se nečekaně proslavila po celé Evropě nejen svoji rockovou hudbou, ale hlavně extravagantním stylingem frontmana Billa, kterého jsme mohli vidět snad každý týden v časopisu Bravo. Dvojčata se v průběhu jejich hvězdné kariéry usadila napůl v Hollywoodu, kde nyní žijí po boku těch nejslavnějších celebrit. Je jim nyní pětatřicet a Tom je už pět let ženatý s německou supermodelkou Heidi Klum.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: OD JOHNA LENNONA PO EWU FARNOU: 7 HUDEBNÍCH FILMŮ A DOKUMENTŮ, KTERÉ SI MŮŽETE PUSTIT NA SVĚTOVÝ DEN HUDBY

Před dvěma měsíci dvojčata snad poprvé dovolila nejen fanouškům nahlédnout do jejich osobního života. Osm měsíců je štáb sledoval na každém kroku, jak při hraní na mezinárodním turné, tak doma v Německu u maminky nebo v těch nejdivočejších amerických barech.

Po úspěchu první řady seriálu (a to nejen v jejich rodné domovině) plánuje Netflix v příštím roce natočit pokračování. Přípravy druhé série už začaly a můžeme se těšit na další dobrodružství, drby z doby začátku kapely, hádky mezi dvojčaty, párty nebo intimnosti.

Na Netflixu je aktuálně dostupných osm dílů s dabingem nebo českými titulkami.

Zdroje: Netflix, What’s on Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.