Závěrečný ceremoniál olympijských her bude epický. Tom Cruise během něj předvede pozoruhodný kaskadérský kousek

Foto: Xavier Collin/Image Press Agency via Depositephotos

Na závěrečném ceremoniálu olympijských her v Paříži 11. srpna by měl mít podle The Hollywood Reporter hlavní roli hollywoodský herec Tom Cruise. Ten prý předvede kaskadérský kousek a oslaví tím předání štafety do Los Angeles, kde bude olympiáda v roce 2028.

Herec Tom Cruise se zúčastnil letošních olympijských her v Paříži jako divák. Vidět byl například na kvalifikačních závodech v ženské gymnastice a plaveckých závodů. V letošním ročníku olympiády však nefiguruje jen jako divák, ale také jako jeden z aktérů.

Hvězda filmů Top Gun nebo Mission: Impossible bude mít velkou roli během závěrečného ceremoniálu. Měl by totiž seskočit padákem k nápisu Hollywood během předání štafety do Los Angeles na olympiádu v roce 2028. Tento kaskadérský kousek byl podle TMZ údajně natočen v tichosti už v březnu.

ČTĚTE TAKÉ: NEJNEBEZPEČNĚJŠÍ KASKADÉRSKÉ KOUSKY TOMA CRUISE V MISSION: IMPOSSIBLE. PŘI POSLEDNÍM HO OD SMRTI DĚLILO 6 SEKUND

Už v minulosti bylo zvykem, že se o slovo během závěrečného ceremoniálu na olympiádě hlásila spousta hvězd. Například v Pekingu v roce 2008 na představení Whole Lotta Love od Led Zeppelin spolupracovali Jimmy Page a Leona Lewis, když přebíral štafetu na pořádání olympiády 2012 Londýn. V Los Angeles v roce 1984 se zase o program postarali Lionel Richie, The Beach Boys a filmový skladatel John Williams.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: 8 FILMŮ, KTERÉ SE NATÁČELY V ČESKU A NAJDETE JE NA NETFLIXU. BYLI U NÁS CRUISE, JOLIE I GOSLING

Zdroje: The Hollywood Reporter, TZM, The Guardian

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.