Drsná rockerka Geislerová, stylová Poláková nebo Večernice Nerudová aneb Móda ze zakončení festivalu ve Varech

Foto: Herminapress

Filmový festival v Karlových Varech je u konce. Letošní 58. ročník byl plný promítání velmi zajímavých snímků, ale také společenských akcí, na kterých se představily oblíbené české i zahraniční celebrity. Poslední příležitostí, kdy se mohly blýsknout na červeném koberci, bylo slavností zakončení festivalu. Pojďme se podívat, co známé české dámy oblékly.

Letošní 58. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech je u konce. O víkendu se známé osobnosti naposledy prošly po červeném koberci, aby zapózovaly před objektivy fotoaparátů a předvedly nejrůznější módní kreace. Ani déšť jim v tom nezabránil.

Eliška Křenková

Mezi zúčastněnými byla například držitelka Českého lva z roku 2018 za film Všechno bude Eliška Křenková. Ta dorazila ve třpytivé róbě z aktuální kolekce návrháře Borise Krále. Sukně se od boků rozšiřuje a její objem podporuje tylová spodnička. Šaty pak ozvláštňují výrazné tmavofialové sametové klopy na zádech, které zepředu vyčnívají nad rameny. Bohužel se zdá, že herečce šaty v některých partiích ne úplně dobře sedí a dělají jí zbytečně nepřirozeně dlouhý trup.

Závěr filmového festivalu KVIFF 2024
Foto: Herminapress

Bára Poláková

Zpěvačka a herečka Bára Poláková vypadala naprosto perfektně. Na závěr festivalu dorazila oděna do fialového overalu doplněného hedvábnou pelerínou, která celku dodávala dramatický efekt. Stylový outfit pochází od značky LEEDA a herečka jej doplnila luxusními šperky Halada.

TAKÉ JSME PSALI: ZAMILOVAL SI BRNO, JE PACIFISTA A KVŮLI LAGERFELDOVI MĚL OTEVŘENÝ VZTAH ANEB CO JSTE MOŽNÁ NEVĚDĚLI O LETOŠNÍ HVĚZDĚ VARŮ DANIELU BRÜHLOVI

Závěr filmového festivalu KVIFF 2024
Foto: Herminapress

Aňa Geislerová

Herečka Aňa Geislerová dorazila v dramatické černé róbě a vypadala trochu jako rocková diva. Šaty se vyznačovaly dlouhým rukávem a rolákovým výstřihem. Seděly hezky na tělo a podtrhly Aninu štíhlou postavu. Šaty jsou z dílny značky anamé., která letos ve Varech patřila k volbě mnoha českých hvězd.  Zbytek outfitu doplnily šperky Gismondi.

Závěr filmového festivalu KVIFF 2024
Foto: Herminapress

Martha Issová

Herečka Martha Issová zazářila v šeříkově fialové a moc jí to slušelo. Ukazuje, že žena nemusí oblékat žádné šílené pytlovité kreace, aby byla šik a zaujmula. V jednoduchosti je krása a toho jsou šaty Marthy důkazem.  Model ozvláštněný límečkem pocházejí z dílny její oblíbené návrhářky Radky Sirkové.

ČTĚTE TAKÉ: KRÁLOVNA STYLU JITKA SCHNEIDEROVÁ ZAKONČILA FESTIVAL VE VARECH JAKO NÁDHERNÁ ŘECKÁ BOHYNĚ OZDOBENÁ ŠPERKY ZA MILION

Závěr filmového festivalu KVIFF 2024
Foto: Herminapress

Lenka Termerová

Od návrhářky Radky Sirkové měla šaty také Marthina maminka herečka Lenka Termerová, kterou ve Varech doprovázel manžel Moris Issa. Hnědé splývavé šaty s dlouhým rukávem byly elegantní a šik. K dámě jejího věku se velmi hodily a zároveň nepůsobily staromódně, avšak naopak velice moderně. Skvěle vypadaly i korálově červené lodičky na menším podpatku.

Závěr filmového festivalu KVIFF 2024
Foto: Herminapress

Klára Issová

Klára Issová na zakončení festivalu ve Varech dorazila v šatech od návrhářky Vandy Jandy s velkou mašlí na zádech. Vyznačovaly se nařaseným živůtkem bez ramínek a dlouhou černou sukní. Celkovému looku pak dodaly lesk šperky od italského klenotnického domu Bvlgari. Luxusně vypadající model skvěle doplnil působivý náhrdelník Serpenti z 18karátového růžového zlata společně s náušnicemi a prstenem ze stejné kolekce. V ruce pak herečce nechyběla růžová kabelka ladící s šaty od stejné značky jako šperky s typickou hadí hlavou.

TAKÉ JSME PSALI: NEJHORŠÍ OUTFITY, KTERÉ ZATÍM ČESKÉ CELEBRITY OBLÉKLY VE VARECH: OHYZDNÝ PYTEL, NEVKUSNÝ SVETR I KOLOTOČÁŘSKÁ MÓDA

Závěr filmového festivalu KVIFF 2024
Foto: Herminapress

Danuše Nerudová

Sjezd české smetánky si nenechala ujít ani neúspěšná kandidátka na prezidentku Danuše Nerudová, která do Varů dorazila po boku manžela. Na červeném koberci zapózovala ve stylu Večernice – v šatech připomínajících noční oblohu. Tmavě modrá třpytivá róba s hedvábnou vázačkou v pase je však celkem usedlá a hodila by se spíše na starší dámu. Danuše se umí oblékat šik, ale tohle není ten moment. Róba ušitá na zakázku od české návrhářky Kláry Nademlýnské vypadá spíše jako na maturitní ples v Lucerně a to ještě pro dámu o deset až patnáct let starší. Pochválit ale musíme, že má Danuše v šatech skvělou postavu a mašle jí hezky zvýraznila pas.

Závěr filmového festivalu KVIFF 2024
Foto: Herminapress

Karolina Kurková

Do Karlových Varů dorazila také jedna z nejúspěšnějších světových topmodelek Karolina Kurková. Na závěrečný ceremoniál oblékla korzetové světle růžové šaty bez ramínek s širokou sukní poseté květy pivoněk. Róba pochází z letošní kolekce značky Carolina Herrera, kterou na molo během týdne módy v New Yorku vynesla modelka Irina Shayk.

TAKÉ JSME PSALI: LACINÁ MAKARENKO I VEREŠOVÁ NEBO NOBLESNÍ SEDMDESÁTNICE ŠVANDOVÁ ANEB ČESKÉ CELEBRITY NA NEJLUXUSNĚJŠÍM VEČÍRKU VE VARECH

Závěr filmového festivalu KVIFF 2024
Foto: Herminapress

Andrea Bartošková

Andrea Bartošková na závěrečné zakončení oblékla šaty v zajímavé červeno-fialové kombinaci, které rozhodně nevypadaly špatně a skvěle jí padly. Na zakončení festivalu je to ale přece jen poměrně málo a od Andrey, která je královnou festivalové módy, je to celkem zklamání. Jako první dáma této události by mohla na slavnostní zakončení obléknout přece jen něco luxusněji působícího.

Závěr filmového festivalu KVIFF 2024
Foto: Herminapress

Zdroje: Tiskové materiály Bvlgari, tiskové materiály Borise Krále, Instagramy návrhářů, značek a celebrit

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.