Pavel Zedníček se po letech vrací k moderování. Diváky provede improvizační show s hvězdným obsazením

Tereza Pulgretová
Foto: TV Nova

Zábavné televizní pořady v tuzemsku bodovaly hlavně v devadesátkách, některé tituly se ale těší divácké přízni i nyní. Televize Nova doufá, že jinak tomu nebude s novou improvizační show, do jejíhož čela postavila tvář legendární soutěže Kufr. Pavel Zedníček si do každého z deseti dílů pozve šest hvězdných hostů, se kterými si užijí kopec srandy.

Od revoluce prošlo na televizních obrazovkách nespočet různých formátů. Jen málo z nich ale lidem utkvělo v paměti tak jako ikonický soutěžní pořad Kufr. Jeho tehdejší moderátor Pavel Zedníček se nyní vrátí ve stejné roli na Novu. Novinkou s názvem Možné je všechno provede nejen diváky, ale v každé z deseti epizod také šest VIP tváří, které budou muset prokázat svoji schopnost improvizace.

„Hledal jsem někoho, kdo by byl klidnější. Někoho, kdo by do pořadu přinesl jistou laskavost. Protože ostatní účinkující, kteří v naší show soutěží, nebo spíše si hrají, jsou plní energie, jsou trochu ‚crazy‘. Je to taková mateřská školka zábavy. Potřeboval jsem to trošku vyvážit,“ vysvětlil výběr moderátora režisér Pepe Majeský.

ČTĚTE TAKÉ: RADEK KAŠPÁREK CHYSTÁ POŘÁDNÁ JATKA. NA NOVU PŘICHÁZÍ S NOVOU SHOW, OPROTI KTERÉ JE MASTERCHEF PRÝ JEN SLABŠÍ BUJÓN

Z nabídky byl Zedníček podle všeho zaskočený, ale velmi ho potěšila. „Já byl hrozně překvapený, že si na mě vůbec někdo ještě vzpomněl. Já mu říkal, že je tady mnoho šikovných mladších, a on, že to zkusíme a uvidí se,“ řekl.

Natáčení poté proběhlo jako po másle a parta lidí, která se v chystané novince sešla, si velmi sedla. Jako pravou ruku si známý herec vybral Ondřeje Sokola, který na Nově moderuje vědomostní soutěž Na lovu a v minulosti se zhostil několika ročníků talentové soutěže Tvoje tvář má známý hlas. Výrazně o sobě dal vědět na konkurenční televizi Prima v pořadu Partička, kde za sebou společně s dalšími třemi herci nechal slušnou zásobu legendárních impro scének.

I přes bohaté zkušenosti pro něj nové úkoly a hry byly velká výzva. „Upřímně se uvnitř improvizace dost bojím, ale vlastně nikdy nejsem šťastnější, než když improvizuju,“ řekl a dodal, že se dlouho nezasmál tak jako právě u natáčení Možné je všechno.

Speciálně zabrat mu pak dala část s názvem Vzhůru nohama, ve které dva účastníci hrají scénu na zvolené téma zavěšení nohama nahoru. „Všechny hry, kterých jsem se zúčastnil, mi přišly děsivý. Vyvolávaly v mně paniku a absolvoval jsem je trochu v bezvědomí. Když mě třeba pověsili hlavou dolů, zažíval jsem šílenou paniku a téměř nevím, co se tam dělo,“ uvedl.

V další hře pro změnu baví diváky v místnosti, kde je úplná tma, a lidé na ně vidí díky kameře s nočním viděním. Speciálním kouskem je pak Šikmá plocha, kde celebrity předvádí vtipné kousky v pokoji, který je postavený pod úhlem 22,5 stupně.

PSAL JSME: NA OBRAZOVKY MÍŘÍ ČESKÁ RUŽA PRE NEVESTU. REALITY SHOW BACHELOR UVEDE NOVA UŽ NA PODZIM

„Diváky bych rád pozval na boj o holý život v tom nejlepším slova smyslu a na to, že je dobrý občas změnit optiku při náhledu na život a podívat se na to trošku šikmo nebo v jiných variantách,“ okomentoval svoje zapojení na projektu Marek Němec.

Kromě něj se na obrazovkách objeví například také Jakub Štáfek, Eva Burešová, Berenika Kohoutová, Jiří Mádl, Hana Vagnerová nebo Marek Taclík.

Zdroje: Televize Nova

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.