Takhle jste Paris Hilton ještě neviděli. Bohatá dědička v nové reality show ukáže, jak to umí v kuchyni

Eva Lenská
Foto: Netflix/Kit Karzen

Kdo by neznal Paris Hilton, která neustále zásobuje média svými skandály a nejnovějšími módními trendy. Věřili byste, že tahle, pro mnohé jen prachatá a hloupoučká blondýna, umí tak trochu i vařit? V nové reality show na Netflixu ukáže, jak se umí postavit k plotně a ještě k tomu sršet vtipem.

Paris v upoutávce ke své kuchařské reality show tvrdí, že vařit dokáže každá káča. Tak proč by to nedokázala i bohatá dědička, která se může koupat v diamantech a navštěvovat ty nejproslulejší restaurace ověnčené michelinskými hvězdami.

Foto: Netflix/Kit Karzen

Pokud od této zhýčkané blondýnky čekáte tradiční kuchařskou show, tak na to okamžitě zapomeňte. Paris si totiž do kuchyně přizvala i své kamarádky Kim Kardashian, Demi Lovato, Nikki Glaser, Saweetie a Lele Pons. Nezapomněla ani na sestru Nicky a matku Kathy Hilton. Kromě toho mezi nádobím čas od času proběhne i nějaký z jejích psích mazlíčků. Podle toho to pak v kuchyni vypadá.

I když se o kulinářském umění pravděpodobně mnoho nedozvíme, výkonní producenti Aaron Saidman, Eli Holzman, Rebecca Hertz a samotná Hilton si pro nás přesto připravili unikátní a zábavný kuchařský seriál o šesti půlhodinových epizodách. Tato show nám navíc představí Paris Hilton v takovém prostředí, v jakém jsme ji ještě nikdy předtím neviděli.

A nebude se jen vařit! Paris nás bude učit i nakupovat potraviny a vybírat šikovné a užitečné kuchyňské spotřebiče. Nebude chybět spousta legrace a možná se naučíme upéct i celého krocana. Paris totiž evidentně trénuje na letošní Den díkuvzdání. Je docela možné, že se během své show skutečně naučí vařit a my všichni můžeme být při tom. 

Všehoschopná Paris, která tvrdí, že miluje vaření, nás spolu s Netflixem pozve do své kuchyně už 4. srpna. 

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Petr Stoško

    Tohle vypadá tak ujetě až mě to zaujalo :-D