V reality show pro maskéry Glow Up budou soutěžící tentokrát líčit hvězdy seriálu Bridgetonovi

Eva Pospíchalová
Zdroj: BBC

Desítka nejlepších maskérů se sjíždí do Londýna, aby s v pořadu Glow Up: Britain’s Next Make-up Star utkali o titul hvězdy maskérů. V několika kolech dostávají od dvou porotců různorodá zadání, která vyžadují kreativitu, rychlost a talent. Kdo to ve Velké Británii nyní umí nejlépe s řasenkou, leskem na rty či protézami a barvou na obličej?

Již pátá sezóna oblíbené show stanice BBC se chystá na Netflix! Nejen pro milovníky vizáže a šminek je zpět reality show Glow Up: Britain’s Next Make-up Star, která odhaluje nové talenty mezi maskéry, kteří dostávají šanci pracovat po boku těch největších jmen v oboru. Tentokrát se umělci poperou při stylizování úspěšného Netflix seriálu Bridgetonovi, zajištění make-upu pro celebrity na Brit Awards 2023 či pro Metaverse Fashion Week.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jaký bude příští módní trend ukáže v show Netflixu supermodelka Gigi Hadid

Moderátorkou je tentokrát supermodelka Leomie Anderson, ale porotce máme stejné: Vala Garlanda a Dominica Skinnera. Ti jsou velmi přísní co se týče nejen decentního každodenního makeupu, ale hlavně přesnosti v kreslení linek kolem očí a úst, nanášení doplňků či využívání filmových kulis na tělo. Potkáme v porotě také různé hosty, jako například drag queen Trixie Mattel či osobní stylistku sester Kylie a Kendall Jenner a influencerku, P Louise.

Do světa třpytivých líčidel, sytých barev a originálního makeupu se vrátíme již 12. září!

Zdroj: BBC, Netflix, Netflixer

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.