Čím dražší značky, tím menší IQ? Největší drama v Království lesku způsobí pumpa na penis

Foto: Netflix

Království lesku (Bling Empire) je reality show, která nás přenese do Los Angeles mezi extrémně bohaté Asiaty. Je to vskutku zajímavá podívaná a vlastně téměř nezáleží na tom, zda jde právě o Asiaty nebo ne. Někteří toho mají v hlavě víc, jiní naopak působí tak hloupě a jednoduše, že se vám z toho budou protáčet panenky.

Království lesku je sondou do života amerických Asiatů žijících v Los Angeles, která ukazuje jejich každodenní život plný pozlátka, luxusních večírků, drahých aut, světoznámých značek a blyštivých šperků.

Foto: Netflix

Především dámy se zde předhánějí v tom, jak drahé šperky vlastní, ve kterých hotelích už vyzkoušely prezidentská apartmá, kolik mají na party ve svém domě číšníků nebo na jaké byly naposledy přehlídce. Nechybí samozřejmě naivní děvčata, která ani v dospělosti stále ještě neví, co by chtěla dělat, a jsou sponzorována z fondů bohatých rodičů.

Foto: Netflix

Ačkoliv se na sebe všichni usmívají a zvou se na společné večírky, většina sledovaných vztahů působí naprosto falešně. Za zády se pomlouvají a jen soutěží v pořádání co nejhonosnějších večírků a nošení drahých šperků.

Foto: Netflix

Mezi všemi těmito lidmi se objeví model Kevin, který tak úplně nezapadá. Bydlí v srdci Los Angeles, za nájem se vším všudy platí dohromady tisíc dolarů a s Asiaty se nikdy předtím příliš nestýkal, protože ho adoptoval bělošský pár.

Nad chováním některých aktérů v této reality show zůstává rozum stát. Přitom problémy, které řeší, znají i obyčejní smrtelníci. Kdy už mě požádá o ruku? Rozejít se s ním nebo nerozejít? Mít nebo nemít druhé dítě? V jednu chvíli to ale skoro vypadá, že největší drama celé show se točí kolem pumpy na penis vyhozené z okna.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.