Kardashians: Seriál, kvůli kterému divákům praskají žilky v očích, se vrací na Netflix

Eva Pospíchalová
Foto: Entertainment Weekly

Jména jako Kim, Khloey nebo Kourtney Kardashian, Kylie, Kendall nebo Kris Jenner není zapotřebí představovat. Aktuálně nejslavnější rodinný klan showbyznysu, který polovina znalých miluje, zatímco druhá nenávidí, svoji reality show Držte krok s Kardashians! (Keeping Up With the Kardashians!) uvede příští měsíc opět na Netflixu.

Držte krok s Kardashians! Již od roku 2007 nám tato rodinka dává nahlédnout do svého soukromí a jejích každodenních trablí. Dvacet sérií posledních patnáct let představuje, jak vypadá život extrémně bohaté smetánky v Americe.

Dle názorů a recenzí jeden z nejhorších seriálů všech dob (na portálu ČSFD má krásných 35%), kvůli němuž divákům praskají žilky v očích, si však našel fanouškovskou základnu – i když většina z nich má show jen jako guilty pleasure.

Ať už svoje snobské a ne příliš inteligentní persony členové rodiny Kardashianů a Jennerů nasazují jen pro účely seriálu a peníze, nebo ne, rozhodně se jim daří na sebe poutat pozornost a bavit celý svět. Dvanáctá série Keeping Up With The Kardashians bude uvedena na Netflixu již 15.března! Zatím je možné v České republice sledovat 11. sérii. Seriál je v česku dostupný pouze, když máte svůj profil na Netflixu přepnutý do angličtiny. Nemá české titulky ani dabing, je pouze v angličtině.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.