Provokativní a kontroverzní komik si v nové show nebere servítky. Uráží i některé skupiny diváků

Petr Stoško
Foto: Netflix / Ray Burmiston

Dnes už legendární Ricky Gervais se ve své nejnovější show Ricky Gervais SuperNature pokouší všem divákům přiblížit pravidla humoru. Kontroverzní, provokativní a často až neomalený humor vždy vedl u Rickyho k úspěchu. Některé ale štve.

Populární herec a komik vždy vyčníval svým neortodoxním vystupováním a prořízlým slovníkem, který mu zajistil velkou popularitu. Největší slávu mu přinesl jednoznačně britský seriál Kancl, kde se v hlavní roli Davida Brenta stal doslova miláčkem publika. Rickyho kariéra vyletěla strmě nahoru a herec se mohl dále věnovat i svým dalším oblíbeným radostem a to stand-up komedii.

Populární komik si v novém speciálním vydání pořadu bere na paškál témata, jaký mi jsou nadpřirozeno, zvířata ale i lidské vztahy. O něco horší jsou však vtipy o trans lidech, Adolfu Hitlerovi či AIDS. A někteří diváci se přes to nemohou přenést.

Rozmanité příběhy a nevšední názor Rickiho Gervaise, který se nebojí říct komukoliv cokoliv, si můžete vyslechnout v novém hodinovém speciálu, na který mnoho fanoušků netrpělivě čekalo. Na Netflixu i s českými titulky.

Zdroj: Netflix, DailyMail

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.