David Letterman v nové sérii své úspěšné show vyzpovídá Willa Smithe. Přijdou i další velké hvězdy

Foto: Joe Pugliese/Netflix

Konečně jsme se dočkali! Pokud patříte mezi fanoušky zábavných talk show se zajímavými hosty, můžete se těšit na čtvrtou sérii show Davida Lettermana – Mého dalšího hosta nemusím představovat.

David Letterman: Mého dalšího hosta nemusím představovat (My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman) je talk show Netflix Originals, kam si známý americký komik a moderátor zve ty nejzajímavější hosty. Na Netflixu měla první série premiéru 12. ledna 2018. Tehdy se v ní jako hosté objevili například Barack Obama, George Clooney nebo rapper Jay-Z.

David Letterman si zkrátka umí vybrat hosty. A tak není divu, že měla úspěch i druhá série, kde se objevil rapper Kanye Wast, moderátorka a komička Ellen DeGeneres, mistr světa F1 Lewis Hamilton nebo třeba americká manažerka a filantropka Melinda Gates.

Třetí série z roku 2020 sice měla o pár epizod méně, zejména i kvůli pandemii covid-19, ale také stála za to. Objevil se v ní Robert Downey Jr., Kim Kardashian, zpěvačka Lizzo a americký komik a scénárista Dave Chappelle.

A vy už jste jistě zvědaví, jaké hosty David Letterman vyzpovídá tentokrát. Americký komik si pro 4. řadu pozval opravdu velké hvězdy. Uvidíme Billie Eilish, Ryana Reynoldse, Cardi B, Kevina Duranta, Julii Louis-Dreyfus a Willa Smitha. Smithova epizoda byla natočena před Oscary, takže bohužel nebudou řešit téma „facka“, což je docela škoda.

Kromě natáčení ve studiu vítají všichni hosté Lettermana ve svých domovech s otevřenou náručí. Komik se bude věnovat surfování, výrobě domácí pizzy a návštěvě prezidentské knihovny Franklina D. Roosevelta.

Show David Letterman: Mého dalšího hosta nemusím představovat má na Netflixu premiéru v pátek 20. května.

Zdroj: Netflix, Tudum

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.