Hvězda reality show má z ostudy kabát. Diváky klamala padělky luxusního oblečení

Eva Lenská
Foto: Netflix

Není všechno zlato, co se třpytí, a občas bývá i pěkně falešné. Fanoušky zklamala největší hvězda reality show Peklo pro nezadané Song Ji A, která si dovolila obléct padělky. 

Song Ji A, největší hvězda seznamovací show Peklo pro nezadané (Single’s Inferno), známá svým okouzlujícím stylem, přiznala, že v reality show nosila padělané značkové věci. Tím samozřejmě naštvala fanoušky, kteří požadovali omluvu.

Hvězda na to reagovala tak, že nahrála na Instagram ručně psanou omluvu, v níž mimo jiné stálo: „Upřímně se omlouvám všem, kteří byli kvůli mně zklamaní a zranění. Jako někdo, kdo sní o založení značky, se vážně zamyslím se nad svým jednáním.“ Omluva však moc nezabrala, protože fanoušci se zlobí stále a mají proč. Song totiž není žádná chudinka, která by si nemohla koupit originály.

Čtete také: Diváci Too Hot to Handle si stěžují na jeden z párů. Prý dostává příliš prostoru

Foto: Netflix

YouTuberka a influencerka Song Ji A, která je na internetu známá jako FreeZia nebo dear.zia, ukazuje na sociálních sítích svou materialisticky založenou osobnost zaměřující se na špičkovou módu a lifestylový obsah. Patří mezi jihokorejskou smetánku, které se říká geumsujeo neboli zlaté lžičky.

Diváci nejsou slepí a ti, kteří se v módě vyznají, během sledování show jasně rozpoznali, že modely od Chanel nebo Diora, které hvězda nosila, mají jinou strukturu materiálu nebo odstín barvy než by měly mít. Podle nich nejde jen o poškození značky a porušení autorských práv, ale i o to, že padělané oblečení často prodávají lidé zapojení do zločineckých organizací. Hvězdná Song má tedy z ostudy kabát a bude muset ještě hodně dlouho zpytovat svědomí.

Čtěte také: 10 reality show, z kterých si vybere každý: Od rychlých aut po amatérské pekaře

Zdroj: buzzfeednews

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.