Nádherný ostrov z reality show Peklo pro nezadané je těžko přístupný. A také neobydlený

Eva Lenská
Foto: Netflix

Už jste viděli všech 8 dílů seznamovací reality show Peklo pro nezadané, která měla na Netflixu premiéru 18. prosince? Pokud se vám zdá, že to na ostrově vypadá spíše jako v ráji než v pekle, možná vás upoutá několik slov o tom, kde se tato show natáčela.

V seznamovací reality show Peklo pro nezadané (Single’s Inferno) se dvanáct atraktivních mužů a žen snaží uniknout z opuštěného ostrova tím, že se stanou párem.

Pořad představuje ostrov jako peklo, ze kterého mohou být pouze dobře sehrané páry helikoptérou transportovány do ráje, tedy přepychového hotelu, kde se nachází samý luxus a lahodné jídlo připravené na romantický večer ve dvou.

Čtete také: 7 sexy filmů na Netflixu: Nechybí 365 dní ani Padesát odstínů šedi

Místo zvané jako „peklo” vzbudilo svou krásou zvědavost mnoha diváků. Kde se nachází? Jedná se o Saseungbongdo, neobydlený ostrov u západního pobřeží Jižní Koreje, nedaleko hlavního města Soulu. Navzdory své náhlé slávě je ostrov, který je soukromým majetkem, zatím nepřístupný, protože rybářské lodě, jediný způsob, jak se návštěvníci na ostrov dostanou, v zimě nevyplouvají.

Malý opuštěný ostrov o celkové rozloze 168 910 metrů čtverečních byl podle ministerstva oceánů a rybolovu v srpnu 2018 oficiálně zaregistrován jako jeden z neobydlených ostrovů, který podléhá přísné ochraně životního prostředí.

Mohlo by vás zajímat: Anne s E na konci vás okouzlí nádhernými scenériemi. Natáčelo se na ostrově Prince Edwarda

Návštěvníci se na Saseungbongdo mohou dostat rybářskými čluny z přístaviště v Seungbongdo, které je od pustého ostrova vzdálené 2,2 kilometrů. V Seungbongdo žije téměř 200 obyvatel.

Skrytý ostrov, který se může pochlubit průzračným, třpytivým mořem a rozlehlými písečnými plážemi obklopenými hustými lesy, se stal vyhledávaným místem pro milovníky kempování a turisty. Travnaté pláně na severním pobřeží jsou ideálním místem pro stanování. Písečné pláže podél moře přitahují pozornost všech, kdo se touží opálit. Také pozorování západu slunce a třpytících se hvězd na noční obloze z tichého a klidného ostrova nabízí dokonalý romantický zážitek, na který účastníci show určitě nezapomenou.

Také si přečtete: Jak se natáčejí erotické scény ve filmu? Herci využívají hromadu zajímavých pomůcek

Zdroj: koreaherald

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.