Inspirujte se stylovými oufity z Emily v Paříži: Seriál, kde nás baví móda víc, než děj

Foto: Stéphanie Branchu/Netflix © 2021

Někdy nás kostýmy ze seriálů uchvátí víc než samotný příběh. Příkladem je Emily v Paříži. Ačkoliv se seriál může zdát poněkud kýčovitý a v některých ohledech trochu nerealistický, oblečení v tomto seriálu se stalo jedním z hlavních důvodů, proč se na něj dívat.

Některé kombinace, které v seriálu vidíme, nám do teď přišly nemožné… Každá nová epizoda nás inspiruje k experimentování s tím, co máme v šatníku.

Už 22. prosince se na Netflixu objeví druhá řada Emily v Paříži a mnoho žen už teď ví, že se zase budou chtít obléknout jako Emily – zkombinovat nejrůznější vzory a barvy a zakomponovat do svého outfitu svérázné doplňky.

Pojďme trochu zabrousit do Emilina šatníku. Trefou do černého je investice do neutrálních bot. I Emily má pár obyčejných kousků, které se snadno kombinují. Něčím přece musí zkrotit všechny ty výrazné barvy a vzory.

Klíčem k úspěchu jsou u Emiliných outfitů vrstvy. Takže pokud oblékne třeba obyčejné kaloty nebo sukni, vezme si k nim výrazné sako nebo kabát. A nebo přesně naopak. Výrazný kousek udělá WOW efekt a celý outfit se promění v něco mnohem zajímavějšího.

Ten, kdo vymýšlí outfity do seriálu, určitě miluje 60. léta. Outfity, které Emily nosí, totiž často připomínají například modely Audrey Hepburn. Ale vždycky ještě přidává něco svého, svůj osobitý styl. Nakonec tedy celek vypadá elegantně, svěže a moderně.

Emily také nedá dopustit na vlasové doplňky nebo pokrývky hlavy. Ať jde o různé klobouky (honě klobouků!), mašle nebo třeba čelenky. A protože je Emily v Paříži, rozhodně nesmí chybět slušivé barety, které každý outfit povznesou na vyšší úroveň.

Věděli jste, že brunetkám dokonale padne zelená? Emily to ví moc dobře, a proto v obou sériích často nosí zelené kousky. Zelené kabáty, blejzry, kabelky… A nejde jen o jeden odstín. V její skříni jich najdeme hned několik. Není ani problém obléct je všechny zároveň.

Ačkoliv Emily často páruje kousky, které byste si jen těžko dokázali představit společně, výsledek bývá překvapivě velmi dobrý. Klidně použije i dva diametrálně odlišné vzory.

Ale nezůstávejme jen u barev. Emily už dokázala, že dokáže zazářit i v černé! Na schodech Palais Garnier vypadá opravdu elegantně. A opět v ní můžeme vidět kousek Audrey.

Zdroje: Autorka článku, InStyle, Instagram Emily in Paris

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.