Dokumentární seriál Divoká zvířata nás nechá nahlédnout do osmi zvířecích rodin

Eva Lenská
Foto: Courtesy of Netflix

Ať už je to jejich pozoruhodná inteligence, neuvěřitelná lovecká zdatnost nebo překvapivé lidské vlastnosti, někteří tvorové uchvacují naši představivost a my toužíme pochopit jejich skutečnou povahu. Nová dokumentární série Divoká zvířata nám to umožní.

První série přírodopisného seriálu Divoká zvířata (Animal) potěší všechny fanoušky dokumentárních seriálů a milovníky přírody. Čekají na nás čtyři zajímavé epizody.

Seriál sleduje osm zvířecích rodin v jejich přirozením prostředí, včetně lví matky, rodiny divokých psů, klokaního mláděte a mladé chobotnice. Každá epizoda se může pochlubit zdatným vypravěčem, který oživí dané téma. Těmito vypravěči jsou Bryan Cranston, Rashida Jones, Rebel Wilson a Pedro Pascal.

Projekt se téměř celý natáčel během pandemie covid-19. Kvůli tomu tým využíval místní kameramany k natáčení v zemích, které byly nedostupné kvůli cestovním omezením.

Druhá řada seriálu již dostala od Netflixu zelenou a budou v ní figurovat vypravěči Andy Serkis, Anthony Mackie, David Harbour a Uzo Aduba. Tato řada se zaměří na delfíny, medvědy, dravé ptáky a opice. Premiéry se dočkáme příští rok.

Seriál produkovali Anuschka Schofield, Adrian Seymour, Alex Minton a Rob Morgan ze společnosti Plimsoll. Na Netflixu si jej budete moci pustit 10. listopadu.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.