Díky Squid Game se proslavil až v 77 letech. Hráč 001 odhalil, jak mu seriál změnil život

Eva Lenská
Foto: Noh Juhan/Netflix

Hráč 001 ze seriálu Hra na oliheň neboli jihokorejský herec Oh Yeong Soo se stal slavným až v 77 letech. Pojďme si říct, jak nečekanou popularitu snáší a kdo mu dělá manažera.

Během vystoupení v jihokorejském televizním pořadu How Do I Play sedmasedmdesátiletý herec řekl, že se po úspěchu dystopického seriálu Hra na oliheň cítí, jako by se vznášel ve vzduchu. „Nutí mě to myslet si, že se musím uklidnit, uspořádat si myšlenky a držet se zpátky,“ vysvětluje.

Dále prozradil, že mu s vyřizováním hovorů a zpráv pomáhá dcera, protože nemá manažera. „Denně mě kontaktuje tolik lidí, a protože nemám manažera, který by mi pomáhal, je pro mě těžké zvládat množství hovorů a zpráv, které dostávám, takže mi s tím pomáhá dcera.“

Mohlo by se zdát, že si slávy v pozdním věku užívá, ale není to tak jednoduché. „Věci se dost změnily. Když jdu do kavárny nebo někam ven, musím si dávat pozor na to, jak působím na druhé. Být slavný je opravdu těžké,“ vysvětlil.

Odhalení hráče 001, který je jednou z nejoblíbenějších postav seriálu, jako tvůrce her, šokovalo i zklamalo diváky po celém světě. Oh Il Nam, muž trpící smrtelnou nemocí, hry vytvořil z nudy.

Zdroje: How Do I Play, Independent

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.