Nevyléčitelně nemocný muž hledá přítele pro ženu, kterou miluje. Bojí se, aby po jeho smrti nezůstala sama

Eva Lenská
Foto: Netflix

Nyní si přijdou na své milovníci smutných romantických příběhů. Tchajwanský seriál More Than Blue, natočený podle dvou úspěšných filmů, slibuje dojemnou podívanou.

Tchajwanský seriál More Than Blue byl natočen podle dvou stejnojmenných filmů. První měl premiéru v roce 2018 a hlavní postavy ztvárnili Ivy Chen, Jasper Liu a Annie Chen. Druhý je ještě starší a pochází z Jižní Koreje. Premiéru měl v roce 2009 a hráli v něm Kwon Sang Woo, Lee Bo Young a Lee Bum Soo.

Nejnovější verze pochází z produkce Netflixu a režírovala jej tchajwanská režisérka Pei-Ju Hsieh. Do hlavních rolí byli obsazeni Gingle Wang, Fandy Fan, Ivy Shao Eleven Yao a Figaro Tseng.

Foto: Netflix

Jak už jsme řekli, děj bude smutný, ale zároveň hřejivý. Chang Che Kai je nevyléčitelně nemocný a přitom zamilovaný do Sung Yuan Yuan, zvané také Cream, která se bojí samoty. Aby nebyla po jeho smrti sama, hledá jí přítele.

Tchajwanský film byl nesmírně úspěšný, protože dokázal zkombinovat silné jádro příběhu korejské předlohy s prvky současné čínské kultury. Film překonal kasovní rekordy na Tchaj-wanu a drží rekord jako nejvýdělečnější tchajwanský film roku 2018 v Hongkongu, Malajsii a Singapuru. Proto nás zajímá, zda bude úspěšný i seriál.

Seriál More Than Blue tvoří celkem deset hodinových dílů a na Netflixu ho můžete sledovat od 22. října.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.