Na Netflix míří 2. řada Nemocničního playlistu: Jihokorejský seriál se stal hitem po celém světě

Eva Lenská
Foto: tvN

Diváci, kteří si zamilovali první řadu jihokorejského lékařského seriálu Nemocniční playlist, se konečně dočkali! Už za pár dní se budou moci podívat na 2. řadu a dozvědět se, co se změnilo v životech hlavních hrdinů.

První řada seriálu Nemocniční playlist (Hospital Playlist) byla velmi úspěšná jak v Jižní Koreji, tak po celém světě. Jistě tomu napomohl i fakt, že seriál je dostupný na Netflixu.

Kdo viděl první řadu, ví, že seriál vypráví příběh pěti lékařů, kteří jsou zároveň nejlepšími přáteli a kromě toho mají kapelu. Po náročné práci se chodí odreagovat do zkušebny a běžně řeší nejen problémy pacientů, ale i svoje. Každý má totiž v životě nějaké trápení nebo dilema.

Foto: tvN

Druhá řada měla v Jižní Koreji premiéru 17. června a nyní se jí konečně dočkají i čeští diváci, kteří ji na Netflixu uvidí s českými titulky. Co pro ně producenti a scénaristé připravili? Na co se mohou těšit?

Druhá série bude obzvlášť zajímavá, protože se v ní budou důkladně rozplétat příběhy a vztahy hlavních postav. Diváky určitě zajímá, zda se z Lee Ik Juna (Jo Jung Suk) a Chae Song Hwy (Jeon Mi Do) stane pár. Herci a štáb už spolu jednou pracovali, takže budou mít mezi sebou dokonalejší chemii. Určitě nebude chybět ani empatie a soucit s pacienty.

Druhá řada Nemocničního playlistu má 12 epizod, zhruba 80 minut dlouhých. Na Netflixu bude dostupná od 23. září.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.