6. řada Virgin River dorazí ještě letos. Přinese jaro i stopy minulosti. Netflix na ni láká novými záběry

Eva Lenská
Foto: Netflix

Fanoušci oblíbeného romantického seriálu Virgin River se letos můžou těšit na Vánoce ještě víc. Netflix totiž krátce před svátky uvede všech deset dílů očekávané 6. řady. Co sympatickou Mel a další hrdiny čeká? Na to má odpověď showrunner Patrick Sean Smith. Kromě toho je tu velké lákadlo v podobě nových fotografií.

Na konci 5. řády Virgin River vyšlo konečně najevo, kdo je Melindin (Alexandra Breckenridge) biologický otec a podle slov showrunnera Patricka Seana Smithe ho diváci lépe poznají v 6. řadě. „Velkou novou záhadnou postavou této řady je Mel biologický otec Everett Reid, který v sobě nese dlouho skrývané tajemství,“ uvedl například. Můžeme tedy očekávat flashbacky odehrávající se v roce 1972, které se zaměří na vztah jejích rodičů Sarah a Everetta.

Mel a Jack (Martin Henderson) se zatím budou snažit proměnit farmu Lilly (Lynda Boyd) ve svůj vysněný domov. To ale není vše. Čeká je totiž svatba. „Snažili jsme se zachytit všechny klíčové okamžiky předsvatebního plánování, rozlučky se svobodou i slavnostní večeři,“ slíbil Smith. Oblíbený pár mimo to čeká nakupování svatebních šatů, zkoušení obleků a nejeden zádrhel na poslední chvíli.

ČTĚTE TAKÉ: NA NETFLIX MÍŘÍ NOVÝ DOKUMENTÁRNÍ SERIÁL NAŠE OCEÁNY. DECHBEROUCÍ TRAILER PŘEDSTAVUJE MAGICKÝ SVĚT ZÁZRAKŮ POD VLNAMI

Jaro a období změn

Šestá řada romantického seriálu Virgin River, který má na Kinoboxu skvělé hodnocení 74 %, bude mít sice premiéru před Vánoci, nicméně její hrdinové si budou vychutnávat první jarní paprsky. Jelikož je jaro známé jako období růstu a změn, čeká je také spousta překvapení. Nebudou chybět nečekané zvraty, milostné trojúhelníky a jako obvykle přijdou na řadu i překážky. Také se vrátí některé postavy z minulosti.

„Ano, postavy si projdou několika těžkými věcmi, ale vždycky to skončí šťastně. Možná to nebude ten šťastný konec, který naši hrdinové očekávali, ale i tak si najdou cestu ke šťastnému konci, který může být v mnoha ohledech šťastnější, než ten, se kterým počítali na začátku,“ řekl k tomu scénárista a producent Richard Keith.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: DO ČESKÝCH KIN MÍŘÍ NOVÝ ANIMÁK PRO CELOU RODINU. ODEHRÁVÁ SE NA PLANETĚ CYBERTRON A ODKAZUJE NA LEGENDÁRNÍ TRANSFORMERS

Netflix tentokrát fanoušky potěší. Šestá řada bude mít totiž deset epizod, které tentokrát vyjdou najednou. Dokonce se jí dočkáme dříve, neboť původně byla plánovaná až na rok 2025. I toto nové pokračování se natáčelo v kanadském Vancouveru.

Kromě Alexandry Breckenridge a Martina Hendersona si v ní zahrají Tim Matheson, Annette O’Toole, Colin Lawrence, Benjamin Hollingsworth, Zibby Allen, Sarah Dugdale, Marco Grazzini, Mark Ghanimé, Kai Bradbury a Kandyse McClure. Otce Mel ztvární John Allen Nelson. Jeho mladší verzi vykreslí Callum Kerr známý z One Piece a mladou Sarah hraje Jessica Rothe.

Šestá řada seriálu Virgin River bude na Netflixu dostupná od 19. prosince.

Foto: Netflix

Zdroje: Deadline, Tudum, Kinobox

Hodnocení na Kinoboxu: 74 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.