Třetí řada Sexuální výchovy se blíží. Objeví se noví studenti, ředitelka a Lucius Malfoy

Foto: Netflix

Vydání třetí řady Sexuální výchovy (Sex Education) už se blíží. Na Netflixu bude ke zhlédnutí od 17. září. Osm nových epizod přinese do Moordale velké změny, včetně nové ředitelky, kterou si zahraje Jemima Kirk.

Nové fotografie ze třetí série, které Netflix odhalil, ukazují, že jsou děti z Moordale připraveny řešit nové životní výzvy, oblékají se lépe než kdy dříve (také mají nové školní uniformy), chodí na bowling…. a Otis si nechal narůst knírek.

Foto: Sam Taylor/Netflix

Sexuální výchova je jedním z nejlépe hodnocených seriálů pro mládež na Netflixu a také jedním z jeho nejvíce streamovaných původních titulů. Část tohoto úspěchu je samozřejmě dána hojným zastoupením sexu a sexuality. Seriál byl dokonce nominován na několik cen, včetně BAFTA.

Foto: Sam Taylor/Netflix

Dobrou zprávou je, že se s třetí sérií vrátí většina postav. Objeví se ale také nové tváře. Herečka Jemima Kirke bude hrát novou ředitelku Hope, zatímco Dua Saleh se představí jako nebinární studentka Cal. Objeví se také Jason Isaacs, kterého mnozí znají jako Luciuse Malfoye z Harryho Pottera. Zahraje si Petera Groffa, úspěšnějšího a méně skromného staršího bratra pana Groffa.

Foto: Sam Taylor/Netflix

Asa Butterfield, který hraje Otise, v rozhovoru pro The Guardian prozradil, že bude mít děj ve třetí sérii od konce druhé menší časový odskok. „Otis trochu vyrostl a je také trochu drzejší. Bylo zábavné vykreslit jeho nově nalezené charisma. Nebojte se ale, pořád bude dost tragicky trapný,“ řekl.

Herec také prozradil, že se bude i nadále vyvíjet Otisův vztah s Maeve (Emma Mackey). „Zkoumáme také, proč Otis vůbec vedl kliniku sexuální terapie. Bylo to jen proto, aby byl blízko Maeve, nebo ho to naplňovalo díky pomoci lidem?“ ptá se.

Jedna z tvůrkyň seriálu Laurie Nunn pro Evening Standard řekla, že velkým tématem série bude „ostuda“. Také sdělila, že by ráda pokračovala v práci na seriálu i pro čtvrtou sérii. Pokud o ni bude mít Netflix zájem.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.