Sirius Black jako nový Brumbál? Gary Oldman by se rád vrátil do Bradavic

Kristyna Dvorackova
Foto: Warner Bros. Pictures

Přípravy na natáčení nového seriálu HBO z kouzelnického světa jsou v plném proudu. V současné době produkce hledá herce, které ztvární hlavní postavy. Gary Oldman, který se představil v nezapomenutelné roli Siriuse Blacka, by se do Bradavic velmi rád vrátil.

„Miluju Siriuse. Nedostal tolik prostoru. Objevil se a pak jako by se na dlouho vypařil. Vsadil bych všechny svoje peníze na to, že tvůrci budou chtít do známých rolí obsadit zcela nové herce. Možná bych si mohl Brumbála zahrát za pár let,“ uvedl herec v rozhovoru pro IndieWire.

Gary Oldman jako Sirius Black dostal nejvíce prostoru ve snímku Harry Potter a vězeň z Azkabanu, který měl premiéru v roce 2004. Během tohoto filmu byl divákům představen jeho příběh, přičemž děj se do značné míry točí kolem jeho útěku z Azkabanu a jeho spojení s Harrym. V následujících filmech Ohnivý pohár a Relikvie smrti měl pouze krátké role. Ve Fénixově řádu jeho postava zaniká, poté, co ho Bellatrix Lestrangeová zabije během závěrečné kouzelnické bitvy.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: EMOTIVNÍ PŘÍBĚH, KTERÝ DIVÁKY SKUTEČNĚ ZASÁHNE, HUMANIODNÍ ROBOTI A DALŠÍ NOVINKY, KTERÉ NETFLIX ODHALIL NA GEEKED WEEKU

Nový seriál z produkce HBO by měl mít premiéru v roce 2026. V současné chvíli tvůrci hledají herce ve věku od 9 do 11 let, kteří ztvární ikonickou trojici malých čarodějů – Harryho Pottera, Rona Weasleyho a Hermionu Grangerovou. Tvůrčím týmem seriálu je dvojice, která spolu již pracovala ze seriálu Boj o moc (Succession), Francesca Gardiner jako scenáristka a Mark Mylod jako režisér. Francesca Gardiner bude také působit jako showrunnerka a oba budou výkonnými producenty.

Zdroje: IndieWire, Deadline

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.