Ve Škole cudnosti se nesmí randit: Na Netflix míří seriál o odvážné studentce, která se stane hlídačkou lásky a chrání druhé před vyloučením

Eva Lenská
Foto: Netflix

Vzpomínáte někdy na své školní lásky, první pusy a rande? Studenti nového japonského seriálu, který brzy uvede Netflix, byli málem o podobné zážitky okradeni. Chodí totiž do ústavu s extrémně přísnými pravidly. Seriál s názvem Škola cudnosti (Chastity High) je inspirován skutečnými událostmi a může se pochlubit naprosto přesvědčivou hlavní hrdinkou.

Ichika Arisawa (Ai Mikami) chodí na prestižní dívčí školu, i přesto, že její matka nemá moc peněz, protože jí bývalý manžel zanechal obrovské dluhy. Ačkoliv se obě musí mnoha věcí vzdát, Ichiku alespoň čeká díky vzdělání lepší budoucnost. Když dívka nastoupí do druhého ročníku, škola se sloučí s chlapeckou a studenti se samozřejmě těší na flirtování a randění. K tomu ale nesmí dojít. Zařízení proto zavede velmi přísné pravidlo, a to zákaz randění. Každý, kdo je přistižen při pohlavním styku či mazlení, je ze školy vyloučen.

Odvážná Ichika potřebuje peníze, tudíž se stává takzvanou hlídačkou lásky a pomáhá spolužákům jejich románky a všechny důkazy smazat nebo skrýt. Mezitím se Ryogo Maki (Ryubi Miyase), syn guvernéra, snaží uniknout svému násilnickému otci a v dívčině poslání vidí způsob, jak si vydělat potřebné peníze. Nakonec se jejich partnerství vyvine v milostný vztah, který se vymyká školním pravidlům. Když je jejich tajemství odhaleno, prověří se síla jejich odhodlání. Jak se jim podaří zvládnout následky?

ČTĚTE TAKÉ: PŘEDSTAVITELKA TILLEY OBJASNILA FANOUŠKŮM BRIDGERTONOVÝCH JEJÍ SKANDÁLNÍ PLETKY. TAKOVÉ ZPŮSOBY MILOVÁNÍ EXISTUJÍ OD NEPAMĚTI, ŘÍKÁ

Foto: Netflix

Z upoutávky je vidět, že ač jde o školu cudnosti, seriál úplně bez vášně nebude. Nechybí polibky ani žhavé scény. Jak už bylo řečeno, seriál je inspirován skutečnými událostmi, kdy jedna studentka zažalovala školu za vyloučení z důvodu porušení přísných pravidel o randění s osobou opačného pohlaví. Zahrnuje rozsáhlý výzkum pohledu generace Z na romantiku, čímž zachycuje podstatu současné kultury mladých lidí a jejich měnící se postoje k lásce a vztahům.

Hlavní hrdinka je zcela přesvědčivá. „Zpočátku působila neutrálně, ale jakmile začala hrát, síla jejích očí mě ohromila. Říkala jsem si, že se skvěle hodí pro ztělesnění síly, kterou vyžaduje boj za to, co chcete v těžkých podmínkách,“ řekla o obsazení Mikami výkonná producentka Makiko Okano. „Také na mě zapůsobilo, jak nevinně a roztomile působila během přípravy na romantickou scénu. Režisér i já jsme jí byli okamžitě okouzleni a rozhodli jsme se, že ona prostě musí být naše Ichika,“ dodala.

Japonský seriál Škola cudnosti bude na Netflixu dostupný od 29. srpna.

Zdroje: About Netflix, What’s on Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.