K-Drama novinky na Netflixu: Temné tajemství, záhadná žena, trable s láskou i nebezpečná mise s hromadou akce

Eva Lenská
Foto: Netflix

Zdá se, že srpen bude bohatý na jihokorejskou tvorbu, tedy alespoň na Netflixu. Streamovací gigant totiž uvede seriály Ticho po pěšině (The Frog) a Dům, kde bydlí láska (Romance in the House), i akční snímek Mise napříč (Mission Cross). Pojďme se nyní těmto novinkám podívat pořádně na zoubek.

Ticho po pěšině (The Frog)

Jeon Young-Ha (Kim Yun-Seok) provozuje letní penzion hluboko v lesích. Jeho poklidným životem však otřese náhlý příchod záhadné ženy jménem Yoo Sung-A (Go Min-Si), která evidentně něco ví o minulosti domu.

V roce 2000 vlastnil tehdejší rekreační chatu na tom samém místě jistý Koo Sang-Joon (Yoon Kye-Sang). Bydlel tam se svojí rodinou, ale během léta se v chatě něco událo a on kvůli tomu o všechno přišel. Na nejbližší policejní stanici tehdy působila policistka Yoon Bo-Min (Lee Jung-Eun). A právě ta je o více než dvacet let později převelena na stejnou stanici, ovšem jako náčelnice. Jejím cílem je sledovat nového majitele a odhalit, co se vlastně stalo.

Temný psychologický seriál Ticho po pěšině bude mít na Netflixu premiéru 23. srpna

ČTĚTE TAKÉ: UMĚLÁ INTELIGENCE ZAŘÍDÍ, ABY SE LIDÉ MOHLI ZNOVU SETKAT SE ZEMŘELÝMI. NA NETFLIX DORAZÍ HOŘKOSLADKÝ DOJEMNÝ SNÍMEK WONDERLAND

Dům, kde bydlí láska (Romance in the House)

Byeon Mu-Jin (Ji Jin-Hee) si kvůli svým podnikatelským ambicím a neúspěchům zničil manželství. Jeho žena Geum Ye-Yeon (Kim Ji-Soo) se s ním rozvedla a úplně ho odstřihla od dětí, dcery Byeon Mi-Rae (Son Na-Eun) a syna Byeon Hyun-Jaea (Yoon San-Ha). O jedenácz let později pracuje tato žena v obchodním domě a její děti jsou už dospělé. Dcera poctivě pracuje, ale syn je rodinným potížistou.

Otec a manžel, kterého měli za mrtvého, se najednou vrací a rovnou jako majitel budovy, ve které žijí. Rád by se vrátil ke své bývalé ženě, ale dceři se to nelíbí. Ta má však také problémy s láskou. Zaplete se s pohledným Nam Tae-Pyeongem (Minho), který byl kdysi členem národního týmu taekwonda a nyní dělá ochranku v obchodňáku. Kromě toho tají svoji pravou identitu a skutečnost, že jeho otec je majitelem obchodního domu.

Romantický seriál Dům, kde bydlí láska bude na Netflix přidáván po dílech od 10. srpna.

Mise napříč (Mission Cross)

Kang-Moo (Hwang Jung-Min) byl kdysi vynikající agent, ale nyní je ženatý s Mi-Sun (Yum Jung-Ah) a svoji minulost tají. Stal se z něj muž v domácnosti, který skvěle zvládá všechny domácí práce. Jeho žena naopak pracuje jako špičkový detektiv na policejní stanici v oddělení násilných trestných činů.

Jednoho dne Kang-Mooa navštíví jeho bývalá kolegyně agentka Hee-Joo (Jeon Hye-Jin), která je v maléru. Jeho klidný domácí život je najednou fuč! Pomůže Hee-Joo, aniž by o tom jeho žena věděla. Nicméně Mi-Sun se něco nezdá a mlčky ho sleduje. Má totiž podezření, že ji s Hee-Joo podvádí. Nakonec se oba zapletou do velkého incidentu a manželství je vystaveno těžké zkoušce. Pořád je tu ale nebezpečná mise s hromadou akce.

Akční film Mise napříč bude mít na Netflixu premiéru 9. srpna.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: OSCAROVÉ SCI-FI, KTERÉ CHYTNE ZA SRDCE, MÍŘÍ NA NETFLIX. DOKONALE PROKRESLENÉ POSTAVY A UVĚŘITELNÝ PŘÍBĚH, HODNOTÍ HO DIVÁCI

Zdroje: What’s on Netflix, Asianwiki, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.