4. řada seriálu Bridgertonovi má první upoutávku. Diváci se konečně dočkají příběhu, na který se tolik těšili

Foto: Liam Daniel/Netflix

Ještě jste se nestihli vzpamatovat ze 3. řady seriálu Bridgertonovi? Tak si držte klobouky, protože Netflix se rozhodl své diváky navnadit hned na 4. řadu. A konečně se dočkáme! V krátké upoutávce totiž uvidíte, na čí příběh se můžete těšit. A jistě si řeknete: „No konečně!“

Podle pořadí knih se měla třetí řada seriálu Bridgertonovi točit původně kolem Benedicta, avšak tvůrci se rozhodli jinak a dali přednost Penelope a Collinovi. Diváky sice příliš nezarmoutili, protože se jim příběh této dvojice velice líbil a byli s ním z velké části spokojení. Avšak doufali, že v další řadě už se konečně dočká i přeskočený Benedict.

Nyní už můžeme s největší jistotou říct, že se Benedict dočká! Netflix totiž potom, co jsme se ještě ani nestihli pořádně vzpamatovat ze třetí řady, vydal krátkou upoutávku na čtvrtou, ve které prozradil, že bude právě o Benedictovi.

„Vítejte na manželském trhu, pane Bridgertone,“ píše Netflix u videa, ve kterém můžeme vidět, jak herec Luke Thompson dostává oblečení na maškarní ples a v ruce drží scénář k seriálu. Netflix pak na svém webu Tudum prozrazuje, že nejbohémštější sourozenec rodiny Bridgertonových najde svou lásku zbrklým způsobem. Na nadcházejícím maškarním plese si Benediktovo srdce i mysl získá tajemná Dáma ve stříbrném. Ale dozví se někdy její pravou identitu? A co se stane, když hodiny odbijí 12 v jejich milostném příběhu? Budete si muset počkat, až na Netflix dorazí 4. řada seriálu Bridgertonovi, abyste to zjistili. Kdy to bude? To je zatím ve hvězdách.

Dobrou zprávou ale je, že jde o Dámu ve stříbrném. To jistě potěší mnoho milovníků knih, kteří se báli, že bude Benedict po svém queer románku ve třetí řadě na muže a nedočkají se toho nádherného příběhu z knihy, který se tolik podobá pohádce o Popelce.

Bridgerton. Luke Thompson jako Benedict Bridgerton
Foto: Liam Daniel/Netflix

Seriál Bridgertonovi patří mezi nejoblíbenější počiny Netflixu. Jeho první, druhá i třetí série jsou dokonce na seznamu TOP 10 anglicky mluvených seriálů na Netflixu všech dob. Svou oblibu si seriál našel i u nás. Například na Kinoboxu mají Bridgertonovi 68 %.

Zdroje: Netflix, Tudum

Hodnocení na Kinoboxu: 68 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.