Maitreyi Ramakrishnan byla frustrovaná z toho, jak se Devi chová: TOP 10 zajímavostí o seriálu Tenkrát poprvé

Petr Stoško
Foto: Netflix / lara solanki/netflix

Druhá řada seriálu Tenkrát poprvé je za námi a mnoho fanoušků netrpělivě očekává rozhodnutí Netflixu, zdali bude i série třetí. První, a hlavně pak druhou série provázelo mnoho zajímavých událostí za oponou, na které se teď podíváme trochu blíže.

1. Maitreyi Ramakrishnan a The Office

Jednou z hlavních motivací budoucí představitelky hlavní role Devi Maitreyi Ramakrishnan k cestě na konkurz do Kalifornie, bylo setkání s Mindy Kaling, herečkou a scénáristkou slavného amerického seriálu The Office se Stevem Carellem v hlavní roli. Maitreyi viděla samotný seriál už mnohokrát a řadu scén zná zpaměti. Když se jí jednou zeptali, jak trénovala herectví, řekla, že sledováním právě The Office.

2. Sportovec Jaren Lewison

Představitel Bena Grosse, Jaren Lewison, je navzdory předpokladům velmi sportovně nadaný. Na střední škole hrál fotbal a později se dokonce stal kapitánem univerzitního fotbalového týmu. Jako správný Texasan je také velkým fanouškem ledního hokeje, a to týmu Dallas Stars.

3. Talentovaný Darren Barnet

Představitel postavy Paxtona, Darren Barnet, má mnoho talentů, o kterých se moc neví. Herec mluví plynule japonsky, francouzsky a trochu i španělsky. Darren svou japonštinu v druhé řadě už předvedl v několika frázích a doufá, že by mohl v dalších pokračováních předvést třeba i francouzštinu. Seriáloví kolegové, dále odhalili, že je Darren rovněž výborný tanečník.

4. Aneesa je Devi a Devi je Aneesa

Aneesa je v seriálu pravým a dokonalým opakem Devi, což představitelky obou hrdinek Megan Suri a Maitreyi Ramakrishnan dost baví. Společně si dělají legraci z toho, že ve skutečném životě se Megan podobá povaze Devi a naopak Maitreyi má povahové rysy Aneesi. Představitelka Aneesy, Megan Suri, uvedla, že k roli se připravovala i tím, že sledovala chování Maitreyi a trochu se její povahou inspirovala.

5. První setkání Maitreyi Ramakrishnan a Mindy Kaling

Na první setkání s Mindy Kaling Maitreyi Ramakrishnan nikdy nezapomene. Maitreyi byla ještě v čekárně, když Mindy právě odcházela z konkurzu. To bylo úplně poprvé co Maitreyi někdy viděla někoho slavného. Rozhodla se ji oslovit a dodávala si odvahu slovy, že je to taky jen člověk jako ona, a zakázala si chovat se divně. I když jí všichni říkali, aby při jejich setkání nebyla trapná a necitovala scény ze seriálu, tak se Maitreyi rozhodla uchopit příležitost podle svého. Řekla herečce, že je obrovský fanoušek The Office, zeptala se, jestli by jí mohla předvedvést nějaké vtipy, a samozřejmě požádala i o fotku. Maitreyi také uvedla, že nečekala, že Mindy ještě kdy uvidí, a tak jí chtěla jen dát vědět, jak moc miluje její seriál, který viděla více než patnáctkrát.

6. Průměrně vysoká Kanaďanka

Maitreyi Ramakrishnan zavzpomínala na první setkání hlavní trojice. Na prvním čtení scénáře přišla Maitreyi o pět minut dříve. Ještě než se stihla usadit, všimla si, že nedaleko už sedí nějaký kluk. Byl to Jaren Lewison, jenž dorazil na čtení jako první. Vstal a šel ji rovnou obejmout, což přijala, ačkoli nevěděla, kdo to je. Jaren se následně představil jako Ben Gross a sršel nadšením a energií, což Maitreyi hodně zaskočilo, protože nebyla zvyklá se s nikým takhle objímat a přátelsky bavit při prvním setkání.

Asi dvě minuty poté dorazil i Darren Barnet, načež Maitreyi i Jaren téměř shodně prohlásili: „Pane bože, ty jsi Paxton“. Po krátkém představení Darren nadhodil, že je Maitreyi vyšší, k čemuž Jaren přitakal. Maitreyi se jich zeptala jestli je to problém, protože má 167 cm, což je výška průměrné Kanaďanky.

7. Friends Forever

Nejoblíbenějšími scénami Ramakrishna jsou ty, kde vystupuje s herečkami Ramonou Young (Eleanor Wong) a Lee Rodriguez (Fabiola Torres). Trio hereček má přátelské vztahy v seriálu i mimo něj, což dokazuje jejich soukromý skupinový chat, na němž visely v průběhu celého natáčení.

8. Maitreyi Ramakrishnan a Marvel

Herečka Maitreyi Ramakrishnan je velkou fanynkou Marvel Univers a sama o sobě říká, že se podobá postavě Gamory, její nejoblíbenější hrdinky. Dále má ráda charakter Tonyho Starka a Stephena Strange. Také je obdivovatelkou Stana Leeho.

9. Mrcha Devi vs Maitreyi Ramakrishnan

Mnoho diváků si všimlo, že je Devi trochu sobecká potvora a chytré novináře z Decideru napadlo se na tenhle osobnostní vývoj Devi zeptat její představitelky Maitreyi Ramakrishnan. Herečka odpověděla, že byla neustále naštvaná a frustrovaná z toho, jak se Devi chová a říkala si: „Ach Bože, Devi. Buď lepší! Buď lepší!“ Někdy se herečka ptala sama sebe, co to ta holka dělá. Uvedla ale, že ji trochu i chápe a je ráda, že Devi zjišťuje, že její nezodpovědné chování má své důsledky. „Nechce lidem ubližovat a chce být lepším člověkem, jen musí přijít na vhodnější způsob, jak toho dosáhnout,“ dodala.

10. Tým Devi

Maitreyi Ramakrishnan dostala na vybranou, zda by se ona sama hlásila spíše k týmu Ben nebo týmu Paxton. Herečka překvapila, že volí tým Devi, protože věří, že sebeláska je na světě důležitá a člověk by si měl vážit sám sebe. Vysvětlila, že ať by fandila komukoliv, vždycky půjde především o to, co Devi chce.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.